Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (216)

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Ano ano, místní sport ČSFDistů je dávat novým českým dílům automaticky co nejnižší hodnocení... přehnané hodnocení by to nezvedlo, tak hodnotím zatím objektivně - po prvním dílu 3*, protože se bohužel ztratila atmosféra původní Sanitky (ta se zde objevila jen v jedné scéně) a nový herec, který má být asi jednou z ústředních postav a který hraje mladého Janderu, je mi krajně nesympatický. Taky jsem nepochopil reinkarnaci starých scén (nosítka - Vašut vr. Srstka, ml. Jandera vs. st. Jandera). Ale není to špatné, zatím nezavrhuju... přeci jen je to první díl.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Neuvěřitelné. Je to Velký film s Velkým poselstvím. Nemá cenu komentovat technickou ani hereckou stránku. Komentář k příběhu by byl zase na tyto stránky moc dlouhý. Vyzdvihnu proto alespoň hudbu - je tak úžasně jemná a nepodbízivá, že si mě získala. Krásně dotváří celý komplex a myslím, že např. takový Nolan se Zimmerem, jehož hudba dělá třetinu filmu, by se tady mohli učit...

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Nevím, co máte, vy mrzouti :) Po štědrovečerní večeři to bylo moc příjemné podívání... a tím pádem film splnil účel :))

plakát

Legenda Korry (2012) (seriál) 

Na původního Avatara se Korra sice dosáhnout snaží, ale nezvládá. Animace je příjemnější a lepší než u Aanga, přesto ale zachovává původní atmosféru. Prostředí velkoměsta celou sérii trochu omezuje a je škoda, že se málo věnují výuce airbendingu. Oproti Aangovi je tu taky slabší "psychologično" u postav - chybí tu nějaký pořádný zmrd jako Azula v Avatarovi. Ale pořád je to zábava, nechybí napětí a elementy! Ach ty elementy! :)

plakát

Rebelka (2012) 

Po čase musím zvýšit na 5*, protože ve mně zanechala silní dojem.