Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Ona (2013) 

Jsem naprosto unesen atmosferou a hloubkou vztahu cloveka se spiritualni virtualitou . Opravdu jsem jim to pral :-) Lze si z toho vzit i ponauceni do budoucna, protoze to ze jsme neustale on-line, neznamena ze nejsme sami.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tohle jsem právě potřeboval, jak to prase... Vždyť víte :)

plakát

Správci osudu (2011) 

Nekdo uz asi vi, kolik udelim hvezdicek :-) ...Velka spokojenost!

plakát

Světová invaze (2011) 

Bohuzel jsem nemel silu to dokoukat. Hrozne neprehledne a mistama i "Céečkové" Beton, prach, beton, nic jineho jsem ani pomalu nevidel. Mozna kdyby byl mladsi, tak bych byl uspokojen. Takze za *

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

S timhle hereckym obsazenim mi udelali radost :-) Super nabeh na sesty dil. Jinak bych to videl asi na nejzdarilejsi kousek. Sice je jich mene nez Dannyho partaku, ale i tak stoji za to! :)

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Jsem spokojen. Lepsi nez-li Bile peklo. V nejakych mistech jsem ocekaval vetsi rozvinutost, ale je pochopitelne ze takovy zivotni pribeh neni mozne vzhledem casovym moznostem resit do detailu. Hudebni doprovod a Colinovi kerky bych hodnotil *****, ted uz jen cekat na FullHD :)

plakát

To byl zítra flám (2010) 

Naprosto jsem nemel naladu koukat na nejakou trapnou americkou komedii (dle hodnoceni), nakonec jsem se do toho pustil a perfektne me to sedlo nalady. Vyborna komedie, parta kretenu, ktera to slusne rozjizdi, slusne sproste hlasky a nejvic scena, jak vycita neveru svy 9lety zene :-D Jako fanda The Black Eyed Peas jsem ocenil i Let's get it Started v podani Craig Robinsona.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Velmi slusne drama s nadechem realicna. Zadny zabijak, ale normalni chlap co to proste musi zvladnout. Urcite se tomu neco muze vytknout, ale pro mne je dulezite nelitovat penez za koupeny listek :-))

plakát

Zelená zóna (2010) 

Tohle je zkratka muj salek kavy :-)