Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (396)

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Tenhle film mám moc ráda. Brosnanovi tahle role elegána vážně sedí. Skvěle klame tělem.

plakát

Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata (1986) 

Takový zábavný nenáročný komiks pro děti. Celé to bylo trošku hloupoučké, ale příroda byla krásná a Richard Chamberlain ještě šik.

plakát

Americká kletba (2005) 

To je tedy něco! Velice skvěle natočené, jak se ta hrůza stupňuje. Je to umocněné tím, že se to odehrává v šeru, nebo ve tmě. Velmi sugestivní. Ten děs a bezmoc těch lidí byly tak skutečné, až přímo nakažlivé. Ten duch si je opravdu vychutnával. Při sledování doporučuji rozsvítit.

plakát

Americká krása (1999) 

I když tomuto filmu jisté kvality upřít nemůžu, prostě mě nijak neoslovil. Připadal mi tak nějak o ničem.

plakát

Američan (2010) 

Po úvodní scéně film sliboval zajímavý a napínavý děj. Jak rychle ale sklouzl do naprostého průměru mě vyrazilo dech. Nebýt George Clooneyho a čekání, co že se z toho vyklube, dala bych jen 2*. No, zdálo se mi příliš málo akce.

plakát

Amos & Andrew (1993) 

Byla to prý komedie, ale já jsem se nějak nesmála. Samuel L. Jackson a Nicolas Cage podali skvělý herecký výkon, každý po svém. Byly to vlastně stěžejní postavy a film stál pouze na nich a ostatní postavy byly jen kompars. Bez nich by to byl jen další díl nepovedené Policejní akademie. Tlupa neschopných policistů s ještě neschopnějším šéfem kariéristou, který ve snaze zachránit si krk dokáže neuvěřitelné stupidity. Nakonec ho to dostihlo.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Film mě nepřekvapil, ani nezklamal. Žádný zázrak jsem nečekala. Herci se docela nadřeli a z hadů strach nešel, ale ta opička, ta to tedy všem natřela. Ale jo, dalo se na to koukat.

plakát

Anastázie (2003) (seriál) 

Kostýmy jsou nádherné a děvčata pohledná a to se ne vždy podaří.  Ovšem doporučuji vypnout zvuk, nad dialogy by mohlo utrpět divákovo duševní zdraví.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Ruská klasika je ruská klasika. Tohle byl jen slabý odvar, bohužel.

plakát

Arachnofobie (1990) 

Při tomhle filmu jsem se jen rozhlížela, jestli náhodou nějaký pavouček nevylézá z tajné skrýše. Tohle zažít, to by byla moje smrt!