Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (56)

plakát

Sestra II (2023) 

Hrozna nuda. Predvidatelne, nestrasidelne, prvoplanove. Nekde na pomezi 2 a 3 hvezd. Jednicka nebyla zadny zazrak, ale tohle je jeste o level horsi. Nejlepsi z filmu je ten "teaser" na Conjuring 4 v zaverecnych titulcich.

plakát

Noční obloha (2022) (seriál) 

Stejny podraz jako Za hranicí (seriál) (2022). Scifi prvek je zde jen do poctu, aby si tvurci mohli zatrhnout checkbox. Naprostou vetsinu casu o nem nevite a pro dej neni podstatny. Misto toho sledujete pribeh dvou duchodcu, jednoho uprchlika, otravneho souseda a dvou dam nekde z mexika. Problem je, ze ani tenhle majoritni content nema hlavu ani patu, nikam se nehybe a vlastne to vypada, jako by slo o nejakou improshow, kde kazdych 10 minut prevezme stafetu nekdo jiny a prilepi k te hroude nudne hliny nahodne dalsi kousek bez ladu a skladu.

plakát

Za hranicí (2022) (seriál) 

Nenechte se zlakat premisou scifi. Je to koncentrovana nuda v podobe soap opery z prostredi moderniho westernu. A i to je podavano neskutecne nezazivne a vlastne se to ani nikam nehybe, ajko by tvurci uz od zacatku moc nevedeli, co si s tim pocit. Scifi prvek je tady jen do poctu, aby bylo mozne zaskrtnout checkbox, vetsinu casu o nej nezavadite.

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Konecne kvalitni ceska tvorba. Lepsi nez vetsina sverakovin v souctu.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Počátek (2021) 

Smarja to byla bida. Po trilogii tezke zklamani. Ta ovacka jsem videl, vim, ze se pojetim i naladou dost lisi od serialu. Ale tohle nafilmovani mi prislo.. o nicem? Neprehledne? Hrozive zdlouhave? Bez ladu a skladu? Pokud vas laka hrany kenshin a zadneho jste nevideli, dejte si radeji trilogii. Doufam, ze Konec bude lepsi.

plakát

Orphan (2009) 

Vubec nerozumim tem hodnocenim. Neni to horor, neni tam nic strasidelneho, podivneho, tajemneho. Pri nejlepsi vuli drama / thriller. I v tomto smeru je to ale dost bida. Postavy se chovaji naprosto nesmyslne, chybi tomu hlava, pata i to mezi tim. Zvlast po prvni polovine. Stopaz je podle me zbytecne natazena a zaver je vylozene protazeny az beda.

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) 

Neni to vubec spatne a dane vykresleni panbickarstvi je mi velmi blizke. Ale.. ty nekonecne monology :( Boze, proc?! Od poloviny uz na ne budete mit alergii. Jakmile uvidite podezrely najezd kamery, hudbu a zasneny pohled postavy, bude vam jasne, ze desiti minutovka pseudofilozofickeho vylevu prichazi :(

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

zacku, prosim vas, uz nic netocte. tohle bylo tak ubohe, naivni a plytke, ze i devadesatkove kousky o super hrdinech jsou proti tomu komplexni zalezitosi. bylo trapne to sledovat. 3* jen s utrzenyma usima a zlomenou nohou. ps: mit nejaky umelecky zamer a jit si za nim je super a respektuji to, ale vyrobit dnes neco ve 4:3 uz muze snad opravdu jen pozer.

plakát

Ad Astra (2019) 

skoda te posledni 1/4. prvni 3/4 filmu jsem byl rozhodnut dat 5/5. ta zvlastni a pomalu plynouci atmosfera, do toho ty myslenky, to se mi vyborne trefilo. pak se to prehouplo do posledni 1/4, kde to ten jednoduchy zaver bez nejake zajimavejsi pointy dost utopil. jako celek ale urcite zajimave