Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Hon (2012) 

Silný filmový zážitek a Mads Mikkelsen je skvělý, ale podruhé se na to už koukat nemůžu...

plakát

Strom života (2011) 

Pro mě největší zklamání letošního MFFKV. Na nový film Terrence Malicka jsem se těšila, Tenká červená linie i Nový svět mě nadchly a dojaly, jsou to originální, hluboké filmy. Strom života je taky originální, ale vzhledem k absenci děje a poselství ve mně žádné emoce nevyvolal. Akorát mě naštval. Štvalo mě, že herecký bůh Sean Penn neměl co hrát. Štvalo mě, že Brad Pitt hrál naopak moc dobře. Štvaly mě úvahy o Bohu. Štvaly mě i ty dinosauři (ale asi nejmíň, že všeho). Z kinosálu jsem odcházela zklamaná a rozespalá (ano, usnula jsem).

plakát

Austrálie (2008) 

Krásná Nicole Kidman a sexy Hugh Jackman v nádherné, ale i drsné Austrálii. Samozřejmě, že příběh není originální a jde tu hlavně o romantiku, ale ústřední pár je skvělý a scény s australskou přírodou a hnáním dobytka mě uchvátily.

plakát

Kalvárie (2004) odpad!

Myslela jsem, že se budu třeba bát, ale ne, bylo mi akorát špatně. A byla to nesmyslná hovadina, ale možná, že jsem to jenom nepochopila...

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Úplné zjevení mezi seriály. Bohužel na to doplatil a neměl moc valnou sledovanost. Ale já ho sledovala s nadšením. Morbidno v kombinaci se ztřeštěným humorem a bláznivýma barvama, šílenýma postava a pečením koláčů mě dostalo. Lee Pace je k sežrání, Anna Friel je krásná a dokonale sem zapadne, ale nejlepší postavy a nositelé humoru jsou Chi McBride jako Emerson a Kristin Chenoweth jako Olive. Emerson, když trousí suché ironické poznámky a Olive, když se marně snaží získat lásku Neda, který miluje tu 'Mrtvou holku'. A ten vypravěč je super. Je opravdu škoda, že seriál končil po druhé řadě, ale zase na druhou stranu, tvůrcům by pak mohly dojít nápady. Spolu s Wonderfalls, které s Pushing Daisies spojuje Lee Pace a autoři, je to seriálový výlet do bláznivého pohádkového světa, kde se mi moc líbí.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Jsem holka, baví mě milostné zápletky, intriky a moda. A mám ráda New York, je to super seriálové i filmové prostředí. Gossip girl je hodně povrchní seriál, ale no a co? Navíc mi herci nepřijdou vůbec špatní, jsou mladí a talentovaní. Podle někoho je Chuck úchyl a jeho představitel přehrává, ale pro mě je to svým vývojem nejoblíbenější postava. Serena je trochu hloupoučká a sama si může za svoje problémy, ale je krásná a má styl. Blair je sice hlavní padouch, ale když má dobré dny, tak je i dobrá kamarádka. První řada pro mě byla úplně něco nového, ještě jsem neměla nakoukáno tolik seriálu, takže mi to přišlo super. Postupem času se seriál zhoršuje, ale to se stává i těm nejlepším. V poslední řadě mě štvalo, že tu vlastně řeší úplný blbosti a skoro jsem se nevyznala, kdo s kým , kdo proti komu a hlavně proč. Ale co, šaty nosej pořád hezký...

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Lepší než všechny kriminálky, protože Sběratelé kostí se neberou vážně. Až na ty vraždy je to velice vtipný seriál:-). Celý je vystaven na vztahu Kůstky a Bootha, každý díl čekám, kdy se koněčně dají dohromady. Emily Deschanel je v hlavní roli trochu asociální dr. Brennan prostě skvělá a i ostatní postavy jsou super, sympatické a trošku střelené. Seriál je docela nenáročný a prostě mě baví.

plakát

Red (2010) 

V tomhle hereckým složení jsem čekala větší bombu. Zezačátku mě to nudilo, ale Bruce Willis byl hodne cool (když nakopal prdel Karlu Urbanovi) a porád vypadá dobre, což ostatne Morgan Freeman taky... :-)

plakát

Princ a já (2004) 

Bez Julie Stiles by to nebyly ani ty tři hvězdičky.

plakát

Nebezpečná posedlost (2008) 

Docela nuda, konec byl předvídatelný,ale je to film, který neurazí. A jedno je velké plus- Lee Pace, je prostě boží :-)