Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

DarkWolf (2003) odpad!

Neuvěřitelné, co všechno se dá natočit. Tohle člověk dokouká jenom s největším sebezapřením. Občas mne napadalo, zda to není dílo nějakých fanatiků nebo lidí z nějaké sekty, protože do tohohle by se normální člověk nenechal namočit ani ze zoufalství. Naprostý odpad kinematografie.

plakát

Doom (2005) 

BFG - Big fuckin' gun :o)

plakát

Fantastická čtyřka (2005) 

Ach jo, cože tohle bylo?. Naštěstí to tvůrci nepojali smrtelně vážně, tak jsem se občas i pousmál. Jinak bída.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Můj nejoblíbenější snímek s naprosto famózním scénářem. Jen setkání s Panem Scénáristou by pro mě byla pocta (asi nejen pro mě). Na to se prostě dá koukat pořád. Také Hanksův nejlepší výkon. Tohle ve Vás rozhodně zanechá stopu!

plakát

Hrdinové z říše Gaja (2004) odpad!

Tento snímek režiséra Krawinkela je ostudná krawina a dělá wostudu animowaným filmům.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Proč bychom se netěšili, když nám Wonka tiket dá. Tohle je úžasná pohádka pro dospělé a přesně podle mého gusta. Když jsem seděl v kině a vedle mě to trapně komentovali adolescenti, tak jsem po nich chtěl hodit židli. Tohle si prostě člověk musí vychutnat, doma jsem si pak dal čokoládu (ale nebyla tak dobrá...). Mimochodem zase skvělá hudba, která už je ale pro Elfmana typická. Tim Burton mě zatím nezklamal (alespoň co jsem viděl), už se těším na další podivnost...

plakát

Kráska a zvíře (1991) 

Úžasný kreslený zážitek, u kterého si můžete všimnout, že i u kresleného filmu může člověk mít slzy na krajíčku. A ta muzika, jeden by uvažoval i o koupi soundtracku...

plakát

Maso a krev (1985) 

Tohle má něco do sebe, žádné laciné prostředí středověku, ale opravdu syrové vyprávění z prostředí a doby, kdy život člověka neměl žádnou cenu, prostě se umřelo, no a co. Dokonale o tom vypovídá romantická scéna pod oběšenými a hnijícími těly. Příběh je zajímavý a nenudíte se. Co mi však přišlo velmi trapné byla scéna, kdy řetězem ke stromu připoutaného hrdinu osvobodí blesk. No..., to sem si říkal, jestli se Verhoeven nezbláznil. Buď to byla slabá chvilka, nebo mi něco uniklo a nepochopil jsem to. Ale jinak každopádně doporučuji!!

plakát

Mazaný Filip (2003) 

Některá místa byla velmi vtipná, celkově však spíše převažuje nuda nuda, šeď šeď. Také zamrzí občasné trapnosti.

plakát

Mrtvá hlídka (2002) 

Dobře zvolené prostředí a doba, reálie války jsou zde opravdu mrazivé a myslím, že takhle to asi mohlo vypadat, bahno, špína, zoufalství... Bohužel se nepodařilo zakomponovat do takto slibného prostředí něco zajímavého, celé je to vleklé, bez ladu a skladu, trochu chaotické, a bohužel (a to hlavně) i dost trapné. Škoda nevyužitého potenciálu, snad příště (nebo radši ne...)