Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Očekávání byla velká a co se týče vizuální stránky byl film hezky udělaný. Bohužel líné tempo a prkená hlavní postava detektivky spolu s čitelným dějem tohle sci-fi sráží dolů.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Díl naprosto bez kontextu se zbytkem seriálu. Zdlouhavé čekání na nic. Bránění proti nájezdníkům tím, že si stoupnu doprostřed silnice s odstřelovačkou je úsměvné. Na to jak je zbytek seriálu skvělý, tohle bylo zklamání.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Očekávání byla velká, ale bohužel pár vtipných scén a vtípků celý film utáhnout nemůžou. Přitom námět nebyl špatný. Za mě určitě zklamání a místy jsem si říkal, jestli film netočil Troška.

plakát

Jak jsem poznala tvého otce (2022) (seriál) 

Tak jo, splnili jsme si cíl. V prvním díle se mezi hlavními postavami objeví belěloška, Ind, černoch, mexičanka a Brit. Nic proti, ale tady to je fakt dost na sílu a navíc vtipu po málu. How I met your father je úplně někde jinde...

plakát

Love, Death & Robots - Svědectví (2019) (epizoda) 

Z vizuální stránky jsem úplně odvařenej. Na tenhle díl jsem koukal s otevřenou pusou. V tomhle stylu chci celovečerák.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Nemá to happyend, Ken Miles není typycký superhero, je to podle skutečné události. Tak to mám rád. Damon mi tu výjimečně nevadí. Z Forda nedělají boha a z Ferrariho blbce, jak jsem se trochu bál. Po dlouhé době 5 hvězd bez mrknutí oka.

plakát

Na střeše (2019) 

Gran Torino posazené do českého činžáku, obývaného zapšklým komoušem, hezkou sousedkou a jejím debilním přítelem. Ocenil bych hustší a ponurejší atmosféru. Rádoby veselé scénky mně celkový dojem z filmu spíš kazí. Je to příjemný film, až to poběží v televizi, klidně se podívám znovu. Nemůžu se zbavit myšlenky, jak by film vypadal s Janem Třískou...

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Kdyby mi dal někdo vybrat mezi dalším dílem Premiéra a sledováním výchdoněmeckého fekálního gay porna z osumdesátých let, byla by to těžká volba.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Viggo pro mě až dotěď byl Aragorn z Pána Prstenů. Trošku nám zestárnul - šedesátka na krku, narostl pupík, ale hrát tedy umí pořád parádně. Kombinace dvou protikladů, hulváta Tonyho Pyska a vznešeného elegána Dr. Shirleyho provází celý film. Mezi pány postupně dochází k obrušování hran až se stanou přáteli. Film jsem si zařadil do kategorie typu Nedotknutelní. Klidně si film ještě někdy pustím znovu.