Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (91)

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Kdyby to bylo zhruba o hodinu kratší, bylo by to koukatelný bez trvalých následků na kostrči. Jinak je to to samé jako jednička, jen míň strašidelný, se čtyřicátníky a nánosy patosu. Zatímco po jedničce se mi párkrát zdálo o kurevsky zlym klaunovi, už během dvojky jsem přemýšlel o věcech do práce...

plakát

1983 (2018) (seriál) 

Čekal jsem od toho víc, včetně konečné zápletky. Nechybí tam “Piłsudski”, všechny tajné služby světa i jasné narážky na současnou polskou vládu. Potěšil obsazení /Hepnarová, Ucho předsedy/, ale v té zašmordchanosti se člověk někde v půlce ztratí.

plakát

Klér (2018) 

Klér není film o víře, ale o mafii, korupci, hříchu. Wojciech Smarzowski neodpouští nic a nehledá kladné hrdiny. Není ale zlý, protože všechny věci, které popisuje, jsou více než uvěřitelné. Škoda, že film nejspíš nebude k vidění v Česku, i kvůli těm “českým stopám”, které obsahuje.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

V rámci letošní vánoční pohádkové tvorby celkem zajímavá parodická výjimka.

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

V době natočení mi byly tři. A líbilo se mi to, od čerta až po čarodějnici a vodníka... Teďka už na tu troškovinu koukám trochu jinak, ale patří k těm lepším pohádkám. Slova jako mlejn, ouplněk a tak se mi taky líbí. Říkali jsme tomu Zemlejna, mysleli jsme, že to je jméno :)

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Taková dánská dívka převlečená za Indiana Jonese s hůlkou a se zoo v kufru. Eddie kouká do rohu nebo nepřítomně civí (ne, nemám ho rád a do týhle role se nehodí). Hezká hudba a taky jsem si všiml nenápadnýho pastelníčka.