Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (43)

plakát

Death Note (2017) 

Byla jsem připravená dát tomu šmahem odpad, vzhledem k tomu, jak moc se to odchyluje od japonské předlohy, ale objektivně to zas tak příšerné není. Ocenila bych však, když už se odchýlili do takové zásadní míry, aby odluku od předlohy provedli úplně a udělali z toho prostě další příběh nezávislý na tom původním, zkrátka jen příběh dalšího člověka, který odhozený Ryukův zápisním našel. Pak by se snadněji snášel výsledný produkt, v němž zásadním způsobem chybí to, co činilo předlohu výjimečnou a záživnou, a to souboj dvou geniálních myslí v podobě Lighta a L, to v tomto případě úplně absentuje. Jo a zpodobnění L v tomto zpracování je opravdu mimořádně tristní.

plakát

Red Dwarf (1992) (TV film) odpad!

Odpad z principu.

plakát

Klub rváčů (1999) 

We buy things we don't need with the money we don't have to impress people we don't like.

plakát

Oškliví Američané (2010) (seriál) 

Never make life decisions with a hard on and the fifth of tequila :D

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Slovy Honest Trailers: Okay, it's a little short on plot...but who cares when the action looks like this?!!!!!

plakát

John Wick (2014) 

"They called him Baba Yaga." - "The Boogeyman?" - "Well, John wasn't exactly the boogeyman. He was the one you sent to kill the fucking boogeyman. John will come for you. And you will do nothing...because you can do nothing."

plakát

Ledová archa (2013) 

"Co říkal?" - "Že jste v prdeli. Nebo brzo budete" Asi přeci jenom Chrise Evanse vezmu na milost, tahle dobře jsem ho snad ještě nikdy hrát neviděla - to co předvedl byl naprosto skvělý srdcelomný výkon. A Tilduše Swinton se předvedla v ještě bizarnější podobě než obvykle :D Happy Jekaterina Bridge, you filthy ingrates!

plakát

Pokoj (2003) odpad!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA :D Tak tohle je král všech braků. Nicméně v kategorii top filmů, které jsou tak špatné až jsou zábavné by se bezpochyby umístil na prvním místě. To je bez debat! Dialogy jak z jiného světa a co teprve ty postelové scény! Jako mutace televizního soft porna a klipu k devadesátkovému love songu. To se nedá vypovědět, to se musí vidět! :)

plakát

Země bez zákona (2012) 

Famózio. Příběh super, obsazení skvostné (a to v zásadě normálně nemusím ani jednoho z představitelů ústředních postav!), finále kulervoucí, soundtrack dechberoucí (Cave Cave Cave!). A jako absolutní třešnička na dortu Guy Pearce jako ultimativní zk****syn Charlie Rakes...ten chlap je prostě geniální, pro mě možná nejlepší záporák vůbec. Šest hvězdiček z pěti!

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Tenhle film miluji. Dokonalá pohádka pro dospělé skvělá v každé jednotlivosti i postavě, jakož i v celkovém souhrnu. A s božím soundtrackem :)