Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Kruh (2002) 

Kruh je legenda! Vynikající film, u kterého jsem měla už od první chvíle pocit, že musím vědět víc a víc. A přímo jsem toužila po pátrání, důkazech a informacích. Skvělé! :) Tohle je pro mě ukázka skvělého mysteri filmu!

plakát

Drahoušek k zakousnutí (2012) 

Krásný pes v hlavní roli je na plátně příliš krátkou dobu na to, aby to vykompenzovalo všechno to ostatní. Diane Keaton mi až to teď nevadila.. Po tomhle filmu si ji dám znova leda tak v němým filmu! Má tak nepříjemný hlas a ten její projev tomu vůbec nepomáhá. Celá ta zápletka, kdy ona najde opuštěného psa, vezme ho k sobě, zamiluje si ho tak, že je to její život, a pak když se ztratí, tak má chuť na to lepit několikaletý rozbitý vztah a manželem, mi přijde nanejvýš uhozená. Nelíbilo se mi to kvůli tomu principu, jaký zvolili.

plakát

Moneyball (2011) 

No.. je to v celku zajímavé. Brad byl skvělý, baseball taktéž, ale jinak pro mě tenhle příběh nebyl ničím výjimečným.

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) odpad!

Teď, s odstupem času, se na to dívám jako na póvl, ale když to přišlo a bylo to něco jako první česká "nekonečná" telenovela, tak jsme všichni mysleli, že to je skoro událost.. Od té doby jsem malinko povyrostla, prošla si střední a vysokou a vytříbila si vkus (bohužel a bohudík) a to se pořád nepovažuju za "náročného" diváka.

plakát

Havran (2012) 

Pro mě to byla kvalitní detektivka, která mě bavila. Tak přeci jen mám něco po prarodičích.. ;). Mám ráda i Poa a tahle fantazie s jeho posledními momenty života mě zaujali. Co se mi ale nelíbilo, bylo to, že se sám tak rychle otrávil.. Mělo to být trochu dramatičtější a ne tak odevzdané.

plakát

Zakletý v čase (2009) 

Zbožňuji scifárny a obzvlášť v kombinaci s nějakou tou romantikou. Tohle jsem si užila :)

plakát

V údolí Elah (2007) 

Zklamání. Připadalo mi to jako motání se v kruhu stále dokola. Možná to odpovídá skutečnému vyšetřování, ale filmu to neprospívá. Nudila jsem se a vůbec jsem necítila napětí, jak to dopadne. Konec je oproti zbytku filmu skvělý, konečně je vidět rozklad osobnosti člověka ve válce, ale znovu bych na to hodinu a půl nečekala. To je pro mě málo.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Hodnotím jen první sérii, protože pak si dali filmaři pauzu kvůli neshodám o peníze a já už jsem se k tomu nedostala.

plakát

Obhájce (2011) 

Neumím si představit nikoho lepšího než je Matthew, který by do role tak zapadl. Je úžasné jak ty nejjednodušší věci umí být ty nejkvalitnější. Je to prostě jen právník, který se zabývá případy, no ne? Ale je tady vidět kvalitní scénář, který dokáže zaujmout.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Tento film jsem si pustila na mnohá doporučení přátel a nelituji. První půlku jsem si myslela, že je to vážně dobrý film, ale že by měl být tak dobrý, aby měl 92%? To se mi nezdálo. Postupem času mi to docházelo, jak je to jednoduše krásné. Nevím, jestli to byl záměr, anebo jen já zas čtu mezi řádky, ale líbil se mi fakt, že Philippe nechtěl lítost a tvůrci ji po nás taky nechtěli. Zprvu jsem se filmu vyhýbala, protože jsem si myslela, že to bude moc dojemný a já budu brečet ještě dva dny na to. Ale je to natočený lidsky a tak, že mě to zbytečně nedojímá, ale inspiruje a přesto emocionálně dotýká. Je to film bez okázalostí, přehnaných triků a efektů, prostě jen herectví, režie a hudba. Jsem ohromena. Navíc mě trochu dojal dodatek za koncem filmu a reálný záběr na hlavní dvě postavy. Krásné, to jsem dlouho hledala!