Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase mám rád, Rachel McAdams tiež a Bana je tiež v pohode. Príbeh bol tiež zaujímavý, ale na papieri to asi fungovalo lepšie ako vo filme. Robert Schwentke pre mňa vždy točil iba priemerne filmy a tu sa tiež moc nepredviedol. Celé mi to prišlo akési pomalé a nezáživné, pritom námet a herci neboli vôbec zlý. 60% - 3* ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Toľko veľavravných pohľadov, dotykov, bozkov a brutálnej dávky lásky, pričom ani sekundu nevyznievajú cukríkovo. Time Traveler's Wife má jednoducho svojské čaro, ktoré pohládza a zaberá, pri čom je úplne jedno ako veľmi absurdne vyznieva cestovanie v čase. Sila okamihov, významných stretnutí + vynikajúce herecké duo, z ktorého cítiť skutočné emócie ma tentokrát tak trochu "položili na lopatky".. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy sci-fi film, aj ked romantika je tu na hlavnom mieste, ale to nic nemeni na tom, ze ma film krasne vtiahol do deja. Rachel McAdams je krasna a spolu s Ericom Banom ta laska proste fungovala a prial som im, aby boli stastni, takze akekolvek neprijemne prekvapenia som s nimi prezival. Premyslal som kazdu chvilu, ci je to ten starsi alebo mladsi Eric Bana, z ktoreho roku prisiel a do ktoreho sa zase dostal, zaujimava bola aj svadba, ci zmizne alebo nezmizne pred ocami navstevnikov, kedze zmiznutie nevedel ovplyvnit. Jednoducho toto su filmy, ktore ma velmi bavia a prekvapil ma aj Brad Pitt, ktory je podpisany pod produkciou filmu. Priznam sa, ze dlho som premyslal, ci dat 3 alebo 4*, ale nakoniec som sa rozhodol pre tu 4*. Nemecky reziser Robert Schwentke natocil aj thriller s Jodie Foster TAJOMNY LET (2005) o unose dcery v lietadle alebo aj akcnu komediu RED (2010) o byvalych agentoch CIA s Brucom Willisom, s Helen Mirren alebo s Morganom Freemanom. ________ Eric Bana - (Henry DeTamble) +++ Rachel McAdams - (Clare Abshire) +++ Michelle Nolden - (Annette DeTamble) +++ Arliss Howard - (Richard DeTamble) +++ Brooklynn Proulx - (Clare ako 6 a 8 rocná) +++ Stephen Tobolowsky - (Dr. David Kendrick) +++ Produkcia: Brad Pitt +++ ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Slušné romantické sci fi drama, avšak kdyby byl potenciál filmu rozvinut lépe bylo by to o mnoho lepší. Přijde mi, že většina scén byla natočena pouze do počtu a proděj byly zcela nepodstatné. Dalé se také v první polovině filmu zcela nic nedělo. Rozhodl jsem se tedy film podhodnotit jelikož odpovídá zhruba 50% a 71% v současné době je příliš ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Time Traveler's Wife v mnoha ohledech připomíná předposlední díl ságy o mladém čaroději. Z knihy bylo vytaženo to nejlepší, hlavní hrdinové jsou velcí sympaťáci, hudební stránka ke konceptu snímku skvěle padne a žánrově netypické zakončení vezme dech. Je to všechno sice jedno velké romantické klišé, ale zpracováno tak mistrovsky, že vzdorovat nemá smysl. Navíc tak fantasticky fungující dvojice, jako jsou Eric Bana a Rachel McAdams, se nevidí každý den. Bez rozmýšlení čisté čtyři hvězdy, neboť tenhle film (a jeho hudební doprovod) vám zůstane v hlavě a srdci ještě hodně dlouho po odchodu z kina. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Filmové zpracování celosvětově úspěšného stejnojmenného románu od Audrey Niffenegger. (Sofia)
  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)
  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)

Reklama

Reklama