Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Gamebot (2012) (pořad) 

Proč ne, když se to dá v celku slušně točit nízkorozpočtově.. Ale jejich vyjadřování v komentování her by si nějakou dávku nápadu, slušnosti a elegance (a možná artikulace :D) zasloužilo. Za sebe říkám - do toho, když to dělají hráči, kteří ke hře, co říct. Ale bude to ještě dlouhá cesta..

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

Průkopník na českých televizích musel odejít takhl nedůstojně.. to čétéčku fanoušci, tedy ani já, odpustit jen tak neumí. Game page je kapitola sama pro sebe. Byla jednoduše první a na tu se nezapomíná, i když měla tolik much a bugů, se kterými jsem jako divák nesouhlasila.. A velké míus pro mě bylo hodnocení her, což je zásadní :).

plakát

Indian (2008) (pořad) 

...Fascinuje mě, jak se jeden z těch moderátorů dívá do úplně jiné kamery, než do té, které ho zabírá.. a pohledem ani za nic neuhne k té správné :D.. Konkurence Re-play je pro mě srdcovka, ale indian má také, co nabídnout.

plakát

Invaze (2005) (seriál) 

Asi jsem něco nepochopila.. ale ten 22. díl byl skutečně závěrečný díl? Jako poslední díl ze všech?? Chcete mi říct, že jsem sledovala prvních 21 dílů s vědomím, že se dozvím nějakou odpověď nebo nedej bože uzavření seriálu, a pak to skončí 22. dílem???

plakát

Klub marmeláda (1994) (pořad) 

Jéé, jaká nostalgie mě přepadá, když si vzpomenu, jaké malé dítě jsem byla, když jsem to sledovala. A že jsem Lucii v té době nějak obdivovala :) !

plakát

Lego: Batman (2013) 

Měla jsem to štěstí, že předtím než jsem zhlédla tento film, tak jsem dohrála původní hru Lego Batman: DC Superheroes, takže mám s čím srovnávat a navíc je mi jejich humor známý. Když se začalo říkal, že dnešní hry představují konkurenci pro filmový průmysl, nikoho snad nenapadlo, že by někdo takhle skvěle recykloval herní tvorbu. Báječně jsem si užila jak hru, tak i tento film, který mi doplnil některé scény a skvěle můj zážitek ucelil. Zbožňuji Lego humor! :)

plakát

Insidious (2010) 

Insidous je horor jak se patří! Atmosféra je napjatá hned od začátku, takže se nebojte pomalých rozjezdů. Absolutně podle mého gusta. Myslím, že si Jamesem Wanem budu rozumět. Už teď se těším na pokračování! :)

plakát

Taková zvláštní rodinka (2001) 

Nechápu, kde to nahrabalo 70% :D. Je to deprimující film, který nemá, co nabídnout jako drama natož jako komedie. Byl to tak zvláštní film, že k němu vlastně nemám, co víc napsat.

plakát

Šílenství (1994) 

O hororu by se dalo sice vážně pochybovat, ale něco do sebe tyto starší filmy mají. Atmosféra ale bohužel nebyla vůbec dusná, natož aby přituhovalo. Něco v sobě přesto ten film měl, protože rozvinul moji fantazii a mě se líbilo, jak jsem musela bádat nad městem, která existovalo a neexistovalo zároveň. Bohužel to skončilo bez vysvětlení.. a to je jako nedokončená hra, která bez vítěze postrádá smysl.

plakát

Vyvolený (2000) 

Zcela upřímně.. mi to přišlo přitažené za vlasy. Celé to zrození hrdiny v podání Bruce Willise, který se vždycky tváří, jako kdyby nesel bolest světa. Jak patetické. Když šel Bruce po nádraží v tom nemožném plášti s kapucí měla jsem dost. A nejvíc mi vadil ten jeho zarmoucený výraz. Nemám ráda, když někdo staví filmovou roli nejprve do pozice zachránce a hned na to do mučedníka, který je táááák nevinný. NUDA. Každopádně nápad to byl skvělý. Na Samuela L. Jacksona nemám výtek, ale dohromady to působí jako průměr.