Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě se tyto filmy prostě líbí. Clutch Powers byl taky moc dobrej a já už netrpělivě čekám na Lego Příběh (2014). Tady, jako fanda Batmana všech vydání jsem si vážně přišel na své. Zklamal mě pouze dabing, ale nemohl jsem to sehnat v původním znění. Všechny postavičky skvěle animovány, lego má úžasné kouzlo. Zábava, akce, fakt paráda! Jen málo chybí k 5*... ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dospělý a dobrý příběh, od filmových bratříčků si půjčuje efektní kamerové průlety a originální hudební motivy (což určitě potěší), a nebojí si to ze sebe dělat legraci. Když si odmyslím samotné lego postavičky, které asi nesednou úplně každému, tak jde o povedený animák a zajímavou alternativu k filmovým zpracováním. Superman: Hey, guys. Need a hand? Batman: With what, parking? ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Měla jsem to štěstí, že předtím než jsem zhlédla tento film, tak jsem dohrála původní hru Lego Batman: DC Superheroes, takže mám s čím srovnávat a navíc je mi jejich humor známý. Když se začalo říkal, že dnešní hry představují konkurenci pro filmový průmysl, nikoho snad nenapadlo, že by někdo takhle skvěle recykloval herní tvorbu. Báječně jsem si užila jak hru, tak i tento film, který mi doplnil některé scény a skvěle můj zážitek ucelil. Zbožňuji Lego humor! :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,902,911 //počet predaných kusov 90,026Tržby za predaj DVD v USA $3,486,794 //počet predaných kusov 216,510║ tak toto ma prekvapilo, som myslel že to bude vatový žváchanec ale nakoniec ide o podarenú bžundu, ktorá má čosi do seba, graficky, príbehovo vydarený úlet, plný tých najtrefnejších gagov, plus vydarená akcia, oddychovka ako sa patrí /80%/ ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lego Batman si žije ve vskutku jedinečném universu. Nic dechberoucího to není, ale má to takový svůj feeling, který většinu charaktérů a jejich vzájemnou interakci posouvá do nových, neviděných a tím pádem relativně zábavných rovin. Působilo to na mě jako taková zajímavě vyosená směska Burtonů, Schumacherů a šedesátkových tv show. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)
  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama