Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (377)

plakát

MOST! - Epizoda 7 (2019) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů :). Jasně, je to předvídatelné a chtě nechtě to prostě všechno musí směřovat k (bohužel) poslednímu dílu, ale má to všechno- hlášky, vtipné scény, lehký obrat od komedie k dramatu který ale sám sebe shazuje provedením, prostě geniální... Německé konstatování že je fajn když Tonda nechce na gympl protože Češi nepotřebují vzdělání je na rovině s HH pozdravem z tuším druhého dílu :-o Plus velké díky za "objev" Marie Aragon a její skvělé Born this Way.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Seriál tohoto typu mi na veřejnoprávní obrazovce delší dobu chyběl. Určitě to není pro každého a po prvotním nadšení a překvapení určitě vlna pochval trochu povadne, ale už jen za to, že seriál přinesl na obrazovky závan let kdy se tam dala sledovat třebas legendární Česká Soda musím dát velmi kladné hodnocení. (Hodnoceno po prvních dvou dílech).

plakát

Geordie Shore (2011) (pořad) odpad!

Dvacet minut stačilo. Asi nejsem cílová skupina ;o Proč jsou všechny "holky" tam strašně hnusné jak po nepovedené plastice btw?

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Vůbec jsem nevěděl, že tenhle díl vzniknul. Viděl jsem to až o vánočních svátcích 2018 v televizi. A bavilo mě to. Hodně gagů, relativně nová a neokoukaná zápletka, Asterix, Obelix, César, Galové oblečení jako Římané, narážky na moderní dobu... To mi ke spokojenosti stačí :).

plakát

Po strništi bos (2017) 

Trošku tomu chybí větší dějový spád, ale nosná spojující linka a nádherná poetika vyprávění tam je pořád.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Dneska ráno jsme to viděli s tříletou dcerou v TV a musím říct, že jsem se u toho bavil též. Spoustu vtípků které asi děti nepochopí či spíš nedocení.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Bída. Zbytečně dlouhé, roztříštěné, nesourodé, zmatečné a hlavně na konci už i celkem nudné. Body do plusu za velkou interakci s reálnými postavami.

plakát

Švéd v žigulíku (2017) 

Popravdě jsem čekal víc. Na můj vkus až zbytečně moc vaty nedokázalo dát dostatečně vyniknout tomu, co se z toho dalo získat.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

První film z universa Star Wars na který jsem nešel během prvního týdne do kina mě nakonec celkem příjemně překvapil. Sice to je od původních filmů stylově ještě mnohem dál než třebas Rogue One, ale to je za mě osobně plus. Líbilo se mi opravdu hodně návazností a osvětlení věcí z minula, i celková stylizace a zasazení příběhu. Není to tak "vážné a osudové" jako hlavní filmy, což je u offspinu za mě velmi dobře. Nelíbilo se mi že to někdy působilo až jako opravdu moc nastavovaná kaše a že to nechalo hodně věcí otevřených pro další film, pravděpodobně Han Solo 2 :)?. Ve filmu mě navíc překvapilo jedno velké wtf, které jsem si musel vysvětlit až s pomocí Wikipedie protože jsem neviděl všechno co patří do kánonu. Škoda že to je hodně předvídatelné včetně samotného konce, ale to se prostě dalo čekat když víte kam tenhle film patří. Ehrenreich se mi od začátku moc nepozdával, ale ve filmu samotném to bylo fajn, z ostatních postav by mě hodně zajímal offspin ohledně Qi'ra.