Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Sherlock

Sherlock (2010)

BBC rulezz!! Nic jiného nejde napsat... Sherlockova lekce logiky a dedukce je neuvěřitelná, úžasná hlavní dvojice vládnoucí nejen schopností vyřešit naprosto cokoliv, ale i výbornými hláškami. Přesun z viktoriánského do současného Londýna, nikotinové náplasti a stovky SMS?? Prostě jak to skromně říct?? No, tento seriál je geniální.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Největší seriálová klasika. Není snad nikdo kdo neviděl ani jeden díl ,,žlutých hlav". Během několika let se Homer stal mým životním idolem a hrdinou. Nebyl díl, který by mě vůbec nebavil.

Dexter

Dexter (2006)

Prvních pár dílů sem si myslel, že mě něco takového může bavit. Hlavní kladný hrdina chladnokrevní zabiják bez emocí?? A ono to bezvadně funguje. Po asi začátečních docela nevýrazných dílech se seriál se úžasně rozjel a s napětím sem sledoval každý další díl. První série bezchybná, druhá o chlup horší, ale zamiloval jsem si Doakse, třetí a čtvrtá zase 100%. Není co řešit...nejlepší seriál všech dob.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Moje srdeční záležitost, sleduji již 4 roky a každý týden čekám netrpělivě na nový díl. Všechny postavy vyspěly, bojové scény jsou drsnější a i kladné postavy začínají umírat. Bohužel, velkým zlem jsou stále fillery. Úžasná hudba, napínavý děj, zločinecká organizace Akatsuki... Jasných 5*

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Sitcom postavený na suchém anglickém humoru... Nejde si nezamilovat, a stejně tak sira Humpreyho. Kdo ma rád satiru, vřele doporučuji.

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Z ministra se stal premiér, na vtipu to však vůbec neubralo, spíš naopak. Lepší, vtipnější a ještě více pravdivé než Jistě, pane ministře.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Fire, exclamation mark. Fire, exclamation mark..!! Geniální seriál plný neuvěřitelných situací, kterým vévodí scéna z pohřbu Reynholma s Royovým telefonem...(kdo neviděl, nepochopí)