Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (229)

plakát

Lincoln (2012) 

Už když jsem šel do kina, děsila mě jedna věc - 150 minut. A musím přiznat, že oprávněně. Film se neuvěřitelně vlekl a byly chvíle, kdy jsem proklínal sám sebe, že jsem radši nešel na pívo. Lincoln není zábavná podívaná, bohužel to není ani nic co by vás poučilo nebo zaujalo. Sám Day-Lewis se snaží, roli ztvárnil věrohodně a lidsky, ale je to po čertech málo. S odstupem času jsem rád, že jsem film viděl, pro americké publikum je to určitě srdcová záležitost, ale jedenkrát je tak akorát.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Táááák... První půlka, ve které naprosto dominuje dr. Schultz je dokonalá. Není divu, že si Ch. Waltz připsal druhého Oscara. A není divu, že v tom zase má prsty Tarantino, tato dvojice prostě funguje skvěle. Trochu zvláštní je nástup DiCapria, který paradoxně celému filmu ubírá na akčnosti. Přesto však scény s ním nejsou vůbec špatné a film ubíhá vcelku dobře. Závěrečná scéna v domě je geniální, Tarantino jak má být, krev cáká a jeden negr vystřílí všechno co potká.. Super..

plakát

Drive (2011) 

Tak... asi největší překvapení roku. Výborný Ryan, neortodoxní soundtrack, super nápad... Prostě film, u kterého jen sedíte a nevěřícně koukáte - v dobrém slova smyslu.

plakát

Tým na hraně (2010) (TV film) 

Po 7.9. nelze tento film sledovat bez slz v očích... Hoši, děkujeme...

plakát

Obhájce (2011) 

Kvalitních právnických filmů je po čertech málo... A tento patří mezi ty nejlepší. Výborná, po celou dobu nepředvídatelná a velmi svižná zápletka. Matthew dokázal, že umí hrát, a že mu tyto ,,namachrované" role sedí. Obrovsky překvapil ďábelský Ryan, který vytvořil sakra nepříjemnýho záporáka. Na závěr snad může jen souhlasit, že Marisa mohla dostat více místa... ale co už. Celkově asi největší překvapení tohoto roku.

plakát

Highlander (1986) 

,,Queen - Princess of the Universe"

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) 

2 hvězdy za scénu s tetováním + jsem se občas docela zasmál... Jinak prvotřídní prasečina...

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Takto to vypadá, když úspěšný pořad převezme naše úspěšná TV stanice... 60% záběrů jsou rozhovory s našimi ,,hvězdami" o tam, jak dostávají na prdel od ostatních. Ano, pár úžasných pádů se tam objevilo - za to ta jedna hvězda, ale celkový dojem je hrozný. Moderátorská dvojice se snaží, ale spíš připomíná dvojici Vydra-Boušková v Prostřenu - spousta rádoby vtipných hlášek, postřehů a komentářů, ale ve výsledku velká nuda... Jediná šance je začít vysílat originální americkou verzi s původním dabingem a titulkami...

plakát

Černá mamba (2011) 

Kobe není vůbec špatný herec... S takovýma botama musí mít každý výskok jako Australanka...

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Takto, Nicolas má podle všeho novej účes, Ron se šklebí pořád stejně(a to se, prosím, snaží zachovávat kamenou tvář)... Ne, celou dobu dobrý, vcelku uvěřitelný a místy neotřele zábavný. Bohužel, závěr bylo fiasko.. Celou dobu jsem věřil v racionální konec a oni vypustí démona, který utekl z nějaké počítačové hry... Škoda