Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (96)

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Tak tohle jsem necekal! Vim, jak umi Netflix sportovni dokumenty, ale stejne me to prekvapilo. Takhle komplexne a zabavne pojmout karieru a zivot, tak vyrazne sportovni osobnosti jakou David bezesporu je, nebyl lehky ukol, ale povedlo se to na jednicku.

plakát

Irčan (2019) 

Mám slabost pro podobná témata, tuhle generaci herců miluju, knižku jsem četl a bavila mě. Když jsem viděl stopáž, tak jsem se zhrozil a dlouho se dokopával film shlédnout. Zrežírovaný a zahraný to je podle standartů všech účinkujících, na nějakou velkou zábavu to ale bohužel nestačí.

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

Zajímavý dokument především pro fanoušky NFL, jehož obsah by se ale určitě vešel i do jednoho 90minutového dílu, zbytečně roztahané

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Nečekal jsem nic, bavil jsem se hodně. Fakt jsem se zasmál a to se mi poslední dobou u Adamových filmů příliš nestávalo. Nějak to ve mně evokovalo Cestu do Ameriky v opačným podání, a tu já měl vždycky rád....a "pan Old Spice" je prostě vocas (v tom nejlepší slova smyslu) :-)

plakát

Velký draft (2014) 

Po delší době parádní filmeček na téma NFL a sportu ve Státech celkově. A ač naprosto chybí akce samotného fotbalu, tak to vlastně vůbec nevadí, ten pohled z další stránky je o to víc zajímavý. A pro toho, kdo je stejně jako já fanda NFL je to možnost pochopit další nedílnou součást této úžasné hry. Za mě tedy velká spokojenost. 85%

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Začátek mě dostal, prvních pět sérií se opravdu povedlo a řadil bych je mezi top tohoto žánru. Později začal docházet dech a už mi to připadalo jen jako natahování něčeho, co se dobře prodává. Poslední série se mi zase líbila, ale ten konec se snad ani nedá zhodnotit. Ale i tak jsem těch poseldních devět let s HIMYM trávil.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Ale jo, dalo se to....když se vlastně za celou sérií ohlédnu, tak ji drží pohromadě duo Alan a Chow, všichni ostatní jsou tam jenom jako okrasa

plakát

Trans (2013) 

Už dlouho jsem neviděl psychárnu ala Magnolia, Vanilla sky apod. A já takový filmy rád. Sice je člověk musí zkouknout alespoň tak třikrát aby tomu všemu přišel na kloub, ale aspoň tak trochu namáhá mozek. V případě Transu jsem ale na vážkách- na jednu stranu svižně natočený film se skvělým soundtrackem (opět), na stranu druhou mi chvílema tak trochu nedává smysl. No ale od toho tyhle zamotaný magořiny vlastně jsou co.... čtyři hvězdy ale dát nemůžu, jelikož ty jsem dal lepším kouskům od Dannyho

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Tak takhle už jsem se v kině hodně dlouho nepobavil, víc nemá cenu dodávat! Snad ještě, že striptýz od Jennifer bych si určitě nechal taky líbit!

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Ač je to dějově, hudebně a vlastně celkově kýč jako prase, ta neuvěřitelná nostalgie, kterou ve mně film vyvolal, to všechno přehluší! Člověk zavzpomínal na Bruce, Stevena a jim podobné v nejlepších letech, kdy lidi tuhle zábavu žrali a je velká škoda, že dnes už se na to mnozí pohlíží jako na brak. Proč vlastně? Nikdy to nebylo a ani nebude umění (proto nechápu proč v tom mnozí pořád hledají logiku, ta tam prostě být nemá), ale vždy to bude zábava, která je prostě čas od času zapotřebí!