Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Na začátku mi film připadal celkem průměrný, pak jsem měl pocit, že nechápu skoro vůbec nic (vlastně to nebyl jenom pcit) a nakonec finále, které mi vyrazilo dech. Scény, které předtím jen připravovali cestu pro finále najednou získali svůj účel a smysl, takže jsem okamžitě zapoměl na všechny věci, které jsem byl připraven kritizovat. Nemůžu zde nic než jen pět chválu.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Ze začátku zmatenost plynoucí z neustálého přeskakování, která byla postupně přetvořená v (moje) obrovské překvapení tohoto filmového roku. Málokdy se mi stane, že si film užívám tak nekriticky jako zrovna tento snímek a málokdy se mi taktéž stane, že mne film přivede na myšlenku přečíst si i předlohu. Hodnocení: 92%

Avatar

Avatar (2009)

Když se budete snažit nebýt kritičtí a necháte se unášet, dostanete zážitek na který budete dlouho vzpomínat.

Hledání Země Nezemě

Hledání Země Nezemě (2004)

Jeden z mých nejoblíbenějších. Naposledy jsem ho viděl, když jsem se snažil postavit drink inspirovaný tímto filmem. Koho někdy nenapadlo jaké by to bylo nevyrůst nebo moci se vrátit zpět do doby, kdy jsme byli dětmi, bohužel i když jimi budeme, stejně si nás život najde.

Má mě rád, nemá mě rád

Má mě rád, nemá mě rád (2010)

Film se skvělým vypravěčským stylem a rychlým tempem, které vám nedovolí odtrhnout oči, pokud nechcete o něco přijít. Herecké výkony jsou nadprůměrné, což s kombinací s prostorem k náhlednutí do způsobu prožívání příběhu každého z nich zaručuje unikátní zážitek. (Pomocí dialogů a přehrávání scén z pohledu dvou postav.) Jeden z mých nejoblíbenějších snímků.