Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (270)

plakát

Godzilla (1998) 

To měli docela štěstí, že se jí s tím autem trefili do huby a ne do řitě. Ponevadž ta potvora musela mít kloaku jak dodávku.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Říkál kameník, že v Egyptě sa na dovolené každý posere. No bodej by né, když je to kdesi na jinéj planetě, ten Egypt! A místo vlakem tam mosíš jet jakýmsi hentým čímsi. A to ti ty svině v cestovce neřeknů, ti enom to jejich lástminyt lástminyt, sa tým zaklínajů a přitom ani v egypckočeském slovníku to néni! Nejedu tam ani kdyby mě prosíl ten jejich Tutajchámon.

plakát

Nákaza (2011) 

Tak tak, ulice jsou bacilů plné. A proto je dobré pokaždé po příchodu domů si pochcat ruce. Nebo zapálit. A nebo pochcat a zapálit. Takhle se totiž zabrání šíření nákazy, víme? Já si je pochcal třikrát a pravačku ještě jednou navíc.

plakát

Den mrtvých (1985) 

-Je ti mrtvo, děvče? -Mrtvo, dědečku zombíčku. Mrtvo. -Teď už je ti mrtvo, milé děvče? -Mrtvo, zombíčku. Mrtvo, dědečku.

plakát

Deník mrtvých (2007) 

Juchůů...pátá hódina ódbila...a krvavý dědek je tu! A jestli prý jde s dobou? Ónene, není třeba, mu stačí jenom prášek na ředění krve a mírný třes v rukou muže v letech.

plakát

Kořeny (1977) (seriál) 

Černoušek Bubu, má černou hubu, nožičku skládací...a jmenuje se Kunda Kinte, chudák, co ten asi musel kvůli tomu jménu zažívat.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Gujme pikle, Gujme pikle, obvyklé i neobvyklé. Gujme pikle, pikle Gujme, snad se Rýčův Šerlok ujme.