Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (186)

Ceny Anděl Coca-Cola 2023

Ceny Anděl Coca-Cola 2023 (2024) (pořad)

Outfit, konrétně tílko vyrobené na míru, které měl Sofian Medjmedj na sobě při vystoupení, obsahovalo více než 4 000 ručně položených kamínků z českého skla. Outfit měla na starosti značka Jana Černého – JAN SOCIÉTÉ.

Big Brother

Big Brother (2023) (pořad)

Ve vile bylo celkem 58 kamer.

Big Brother

Big Brother (2023) (pořad)

Pořad se natáčí v Bulharsku kousek od města Sofie.

Barbie

Barbie (2023)

Ve filmu byly použity džbány z České Republiky. U Barbie (Margot Robbie) doma se o skleněnou dekoraci postarali Češi, konkrétně jde o tvorbu firmy Klimchi z Kamenického Šenova v severních Čechách.

Deutschland sucht den Superstar

Deutschland sucht den Superstar (2002) (pořad)

V Deutschland sucht den Superstar 2020 byl v porotě Pietro Lombardi, jenž sám vyhrál Deutschland sucht den Superstar v roce 2011. V roce 2023 pak též usedl do porotcovského křesla.

Eurovision Song Contest 2022

Eurovision Song Contest 2022 (2022) (pořad)

Jedním z moderátorů letošního ročníku písňové show Eurovision byl zpěvák a skladatel Mika. Za úkol měl dělat během finálového přenosu krátké rozhovory se soutěžícími, při nichž se mu do připraveného scénáře vloudilo pár chyb. Nejprve označil rumunské soutěžící, kolem nichž v tzv. green roomu, místu, kde jsou usazeni soutěžící, procházel, za Španěly, poté fanoušky pozval ke zhlédnutí kapely z Holandska – jenže šlo o Polsko (v angličtině Holland x Poland). Když jej kolegové v odposlechu na chyby upozornili, zůstal Mika chvíli zaskočený a po chvilce zmatku ohlásil správné země. Komentátoři jednotlivých zemí to ale nenechali bez reakce. „Žádné Holandsko, Polsko, Holandsko už ani není na programu,“ komentoval pro BBC nepřesnosti britský moderátor Graham Norton.

Deutschland sucht den Superstar

Deutschland sucht den Superstar (2002) (pořad)

V Deutschland sucht den Superstar 2022 se poprvé v historii ve finále objevila dvojice bratrů, a to Harry a Gianni Laffontien, kdy starší Harry zvítězil.

Like House 3

Like House 3 (2022) (pořad)

Všichni influenceři ve vile měli telefon značky iPhone.

Like House 3

Like House 3 (2022) (pořad)

Ve třetí řade měla být i kontroverzní influencerka Valérie Holáková alias Xholakys. Ta ale nabídku odmítla.

Reklama