Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

Tereza_T

všechny recenze uživatele

Nechtěla jsem Survivor CZ&SK odsoudit zbytečně a předem už jen vzhledem k tomu, že Survivor je moje vůbec nejoblíbenější show, a tak nějak jsem věřila, že to Česko a Slovensko zvládne udělat pořádně, ale bohužel moje už tak nízký očekávání je po tom prvním dílu ještě nižší. To, že TV Nova nebyla schopna vydat první díl ve slíbený den nebudu komentovat, to se prostě může stát vzhledem k dnešním podmínkám. To, že to nezvládne první díl vydat na Voyo ve stanovený čas to už je jiná a dost neprofesionální situace. Co se týče samotné show, rozdělení celebrity vs obyčejní lidé mi nijak nevadí i když mám radši formát, kde se soutěžící předem neznají (pokud to teda není návrat vítězů či podobné). Bohužel celkový provedení není nic moc, ve společných záběrech není nikomu pořádně rozumět, kamera lítá jako zběsilá a ani neví co má vlastně zabrat, neustále se střihy prolínají logem, což působí rušivě a výpovědi účastníků nedávají tím hektickým střihem moc smysl. Celková stopáž 2 hodiny mi přijde přepálená, vzhledem k tomu, že tempo je extrémně pomalý. Velké množství hluchých záběrů, na soutěžích i na kmenové radě, kdy hlasování trvalo snad 5 dlouhých tichých minut. Nejnudnější kmenová rada doprovázená hudbou, která by mě uspala i po 10 kafích. Ondřej Novotný měl na kmenové radě sluchátko, ale nejspíš ani on ani přítel na telefonu nevědí, že kdyby třeba oznamoval průběžně počet bodů vyplnil by tichá místa plus by tak udělal celou kmenovou radu přehlednější. Celkově se moderátor moc nepředvedl a při moderování Oktagonu do toho dává mnohem více energie. Samotný soutěže byly fajn, a i se mi líbí ozvláštnění tím, že výherce individuální imunity může vybrat osobu, která se pak utká v duelu s vyřazenou osobou, bohužel ten duel byl tragicky nudnej, nevím, proč soutěže přerušujou a tím ruší celej efekt napětí. Chápu, že americká verze nastavila laťku velmi velmi vysoko a energii Jeffa jen tak nikdo nepřekoná, na druhou stranu tu už máme myslím 41 většinově výbornejch sérií, ze kterých by se mohli čeští tvůrci alespoň trochu inspirovat a oukakat základní fígle, jak to udělat pro diváka co nejvíce sledovatelným. Myslím, že to má dobrej potenciál, a to, zda to bude propadák nebo ne ovlivní spíš produkce a střih než samotní soutěžící. Byl to první díl a já doufám, že se tvůrci na nějaké zpětné vazby podívají, a ještě nás mile překvapí, přeci jenom by to šlo, když ke stříhání jednotlivých epizod a k jejich vydávání přistoupili tak operativním stylem. ()

Reklama

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech naprostá tragédie. Soutěžícím mnohdy nejde vůbec rozumět, proto mě štve, že někdy chybí titulky. Co mě ale nejvíc vytáčí, je dramaturgie. Po třech dílech, vlastně šesti hodinách, se vlastně vůbec nic nestalo. Vrcholem amatérismu byla soutěž ve druhém díle, která trvala 40 minut!! Ostuda, hanba, zbytečně vyhozené peníze. A aby toho nebylo málo, soutěžící dostanou na začátku hry zápalky a mají udělaný základ tábora, respektive místo, kde mohou ležet. Tohle není Survivor. Jednu hvězdu dávám za některé vymazlené záběry. Dal Už to sledovat nebudu, je to ztráta času. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Zajímaví soutěžící. Ať ai říká kdo chce, co chce, tak intriky, podrazy, manipulace do survivoru patří. Není to přece rodinná dovolená. Soutěže jsou fajn. A tím pozitiva končí. O střihu, ozvučení a kameře nic nevím, ale tady to je velký špatný. Dvouhodinové díly, kde nejméně 70% stopáže je naprosto zbytečných záběru, a v dalších nejde soutěžícím rozumět. A nebo pětiminutový potlesk a pokřikování? Kmenová rada je nejnudnější věc, to bych si bych si radši pustila Esmeraldu. Možná ještě větší vtip je, že soutěžící mají k dispozici desky na oheň, holení, opalovací krémy, tejpy a půlka je pro jistotu na hotelu.  Nemám slov. 3 protrpěné díly jako kulisa a asi stačilo. ()

Bedy odpad!

všechny recenze uživatele

No víc to pokazit ani nešlo. Úspěšná Americká reality show nám dala jasný recept, jak by to mělo vypadat a my nejsme schopni se toho držet. Totálně dlouhý první díl, kde se kecá o úplném hov**. Nudní soutěžící a ještě více nudnější moderátor Novotný, ale u něj jsem nic jiného neočekával, potom co předváděl v Robinsonově ostrově. Potom absolutně nechápu proč jsme to sestříhali, tak nesmyslně a nemůžeme z toho udělat krásnou spádovou reality show. Je tam plno nesmyslných věci kupříkladu toliko soutěží, nepochopitelný závěrečný duel, který úplně znehodnotí kmenovou radu, takže v podstatě nemá cenu taktizovat. Máme tu také individuální imunitu, o kterou hrajeme již před sloučením, což je dle mne kravina. Češi to propagovali jako nejdrsnější soutěž na světě, ale já v tom vidím spíše takovou krásnou dovolenou, kde vám pěkně připraví podestýlku, potom dečky, aby nám náhodou soutěžící nenastydli, plno odměn o jídlo, aby si i přes prohru kmene na každého dostalo, v podstatě jim můžeme rovnou připravovat snídani, oběd a večeři. Teda zklamání z mé strany je obrovské, no popravdě bych to radši ani neviděl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor se začal natáčet krátce po novém roce v lednu 2022, doslova pár dní poté měl premiéru v televizi. Nejdříve měla být premiéra 11. ledna, poté byla kvůli problémům s covidem-19 posunuta o týden na 18. ledna. (Zix.)
  • V Dominikánské republice byl i Marek Orlík, který před šesti lety dokázal projít všemi zkouškami a zvítězit „boj o přežití“ na Filipínách (první série: Robinsonův ostrov, od r. 2017). Na Survivoru se podílel coby producent pořadu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama