Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 530)

plakát

Napoleon (2023) 

Za ty bravurně natočené bitevní scény a výkon Vanessy Kirby nakonec 3*, jinak bych dal jen dvě. Nejvíce to ale celé stahují DEI úlitby wokařům, které jsou k zblití - zvláště ta úplně poslední ve finální scéně.

plakát

Star Trek V: Nejzazší hranice (1989) 

Ta místní hodnocení absolutně nechápu. Ale což - tím lépe pro mne. Pátý film s TOS posádkou je pro mne osobně ten vůbec nejlepší a tudíž jsem si ho užil od první až do poslední minuty.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Že je to jedno velké klišé? No a? Po těch letech a všech dekonstruovaných hrdinech staré doby, je tohle vítané osvěžení dle staré dobré receptury. Vše funguje jak má a vše je servírováno ve správných dávkách. 9/10

plakát

Clarksonova farma (2021) (seriál) 

No, tímhle je to ložený - Clarkson je oficiálně génius. Troufám si tvrdit, že tímhle udělal zemědělství reklamu, jakou už za naše životy nikdo jiný neudělá. Tenhle pořad prakticky nemá chybu.

plakát

Clarksonova farma - Otřesení (2024) (epizoda) 

Jako sorry, ale takhle se opravdový farmář fakt nechová. Nejslabší díl ze všech tří sérií zatím (zatím jsem hodnotil jen 4* a 5*, tak dobrá tahle show je), ale tohle bylo otřesné.

plakát

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál) odpad!

The wasting of lore! The wasting of fans! The wasting of moneeeyyy!... Mindžovina z pera bývalé asistentky Harveyho Weinsteina, která tento projekt dostala pro sebe a své nepotické přátele jako výpalné, opravdu odmítám už více komentovat - rozbor jednotlivých dílů viz pod jednotlivými díly. Snad bych jen řekl, že jsem si nejdříve myslel, že celé je to udělané čistě z touhy nasrat pravověrné fanoušky OT a prequelů (což samozřejmě hlavní motivací bylo, vedle masivního retconu v podobě odsunutí Anakina na druhou kolej jako "jedno z mnoha") a obecně hlavní část fandomu, nicméně se s tím snoubí neuvěřitelná porce naprosto brutálního amatérismu. Ale udělat z jediů regulérní pederasty? Wow. Prostě wow... Tohle už je doopravdy ten pověstný poslední hřebíček do rakve SW. Normíci a consoomeři ať si SW nechají, já už si od Disney srát do ksichtu nenechám. Fuck off, Leslye. Fuck off, show. May the farce be with you! EDIT druhý den po shlédnutí posledního dílu: Víte, co je nejhorší? On ten příběh ve svém základu není úplně k zahození. Retconuje to sice Anakinův příběh jak prase, ale pokud by se např. drželi linie, že Osha a Mae byli předstupněm, ale že Anakin je pořád The Chosen One, tak prosím. Ale božemůj, vždyť je to tak děsivě amatérsky napsané, zahrané a některé epizody i naprosto katastrofálně zrežírované! A Amandla Stenberg prostě NENÍ herečka a za tím si stojím. Přičemž největší průšvih je, že Leslye toto své "veledílo" pojala zároveň jako psychoterapii a životní zpověď své hlavní životní role, kterou byla její pozice OSOBNÍ ASISTENTKY HARVEYHO WEINSTEINA. A ať už se opravdu jdou všichni zastánci D. Filoniho definitivně někam zahrabat a vůbec do ničeho neremcají, za situace, kdy tenhle mimoň s manželkou, která se oficiálně nechává nazývat a oslovovat čarodějnicí (wink-wink), má vše z hlediska lore pod palcem a hlavně všechno schvaluje!... The failure of one! The failure of two! The failure of Disneyyy!...

plakát

Star Wars: Akolytka - The Acolyte (2024) (epizoda) odpad!

Apparently the tragedy of Darth Plagueis the Wise was him getting dragged into this shitshow... Takže to doopravdy odsral Darth Plagueis jak jsem říkal. Ale navíc i sám Yoda - to nám jako Leslye fakt chceš nakecat, že by Yoda necítil žádnou smrt z těch jediů ani nic z  pocitů Vernestry? Že by ho jako jen tak oblbla? Fuck off, Leslye. Fuck off, show. The failure of one! The failure of two! The failure of Leslyeee! EDIT: Jeden místní komentující je očividně naprostej retard, nechápající jak funguje Síla a jak ovlivňuje cítění jediů - KTERÁ ALE HLAVNĚ NENÍ OMEZENÁ EPIZODAMA DANÉHO SERIÁLU. Je ale nezbytné mít shovívavost, jak obecně známo, obyvatelé sudetského města Most mají bohužel svérázné vnímání kultury, jakožto i logiky... "You know Star Wars is in a bad place when the fans are begging for their favorite characters to not show up out of fear of them being destroyed."

plakát

Star Wars: Akolytka - Volba (2024) (epizoda) odpad!

The power of junk! The power of dreck! The Power of garbaaageee!... Jedis baaad, yaaas yaaas... Tak ze Sola už nám udělali dokonalého creepa, uvidí malé dítě na 5 minut a už k němu cítí "hluboké pouto" - asi tím Disney cílí na své zaměstnance, to je stejný typ úchylů... Mother Aniseya se diví, že dostane světelným mečem, když se zničehonic divoce promění ve velký smradlavý prd - každopádně se ale divák diví, že velká oblaka prdů jdou směvetelným mečem opravdu zabít (lol!), zvlášť, když třeba Sabine Wren nebo Reva zásah lightsabrem do druhého dne v klidu rozchodily. Jedi v těle bílého muže je samozřejmě ňoumík, co jen teskní po domově jako malý kluk, takže v tomto ohledu mají tvůrci splněno (pozn.: ze 4 bílých mužů v tomto seriálu byli tři jediové, přičemž dva byli naprostí idioti, navíc vypadající jako pacienti s AIDS, ten třetí byl na obrazovce asi 1 minutu a vypadal i chlapsky - zřejmě proto, že byl zrzek a tudíž taky minorita; čtvrtý chlap byl samozřejmě trestanec a nadto opětně nápadně se semitskými rysy, což jsme viděli už v Andorovi). Prostě s každou další epizodou to pomyslné dno prohrábneme hlouběji a hlouběji, ač se to zdá nemožné.

Časové pásmo bylo změněno