Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (926)

plakát

Kulky spravedlnosti (2019) 

Tuhle šílenost budete milovat nebo nenávidět, nic mezi. Málo který film vám naservíruje 12 plot twistů za minutu. Neskutečná porce bizáru.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Naprostá pecka. Kombinace vibu klasického starého sci-fi v novodobým kabátě. Krásná Cara a nenudící příběh.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Pohodová popkornová marvelovka. Na to že to má být teenagerovský film, tak mě to v mnoha směrech bavilo mnohem víc než například Black Widow a to cením! Pohodový humor, připadal jsem si o 15 let mladší takže účel film splnil.

plakát

Duna (2021) 

Málo kdo umí udělat skvělý film s pomalým tempem, tady se to povedlo na výbornou.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Skvěle navazující příběh na původního Blade Runnera. Žádné pitomé moderní šaškárny a cgi šílenosti jako v jiných sci-fi. Film zachoval nádhernou atmosféru filmů z éry, kteoru mám fakt rád. Naprostá spokojenost.

plakát

Dva papežové (2019) 

Dost dobře zfilmované téma, které bych rozhodně netipoval na filmový trhák. Super obsazení asi udělalo své, ale celkově hodně příjemné pokoukání.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Velké sousto zpracovat tohle téma a tak nějak jsem čekal že to nebude koukatelné, o to víc jsem byl překvapen jak se tenhle snímek tvůrcům podařilo natočit. Skvělé herecké kombo v kombinaci s docela originálním překopáním "dokumentu" na něco na co se dá koukat mě opravdu bavilo.

plakát

Baby Driver (2017) 

Dlouho mě nic takhle originálně akčně nebavilo jako tohle. Neskutečně mě sedlo herecké obsazení a výběr hudby byl víc než skvělý! Moc fajn.