Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Gladiátor (2000) 

Po letech jsem někde narazil na tento skvostný kousek a ve vzpomínkách se zatoulal do kina na svůj první film v DTS zvuku což byl právě Gladiator. Tenkrát v Brně to byl opravdu zážitek sice s horším obrazem, ale furt to tam je....útok na Germány luxus.

plakát

Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017) 

Musím říci, že pro děti vcelku velice doře zpracováno i děj a tempo si udržel pozornost, tedy naprosto vyhovující asi až dle mého na jedno a to pohřební průvod se Šmoulinkou kdy v kině byl snad všude pláč a nechápavé pohledy malých diváků. I když k oživení Šmoulinky samo, že došlo. Za dospělého dvě a za dítě čtyři :-) tak dávám 3hvězdy.

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

Jedním slovem ...paráda.... totální jízda. Myslím, že být u natáčení tak asi zezelenám.

plakát

Drive (2011) 

Pěkná řeč očí u hlavních postav :-) a jinak vcelku pěkné dílko a to včetně hudebního podkladu.

plakát

Wrestler (2008) 

Jedním slovem mazec a to od začátku až do finále, kde Vás určitě všechny děsně zajímá co tam v tom finále bude.......a wono... no pravdu nevím kam bych se přiklonil :-) Takže za mě paráda nemá smysl víc vychvalovat a nebo negovat. Jen snad Tomei je furt kus, ale to i Rourke :-)

plakát

Kniha přežití (2010) 

Asi jsem od tohoto snímku nečekal co všichni a proto jsem s tímto dílkem spokojen. Denzel je OK kamera OK pěkný dlouhý scenérky. Akční scénky pěkně udělaný a platí když jak se říká méně je někdy více. Nálada a herci pěkně dle mě v celém dílku. Takže spokojenost a koukatelnost.

plakát

Vlkodlak (2010) 

Celkem slušný tempo na oddychovku :-) tedy má tohle dílko celkem spád a dějově frčí vpřed. Pěkný scény s krvavou kulisou. Nic nového se ani nedalo očekávat. Takže podtrženo sečteno pěknej průměr nic co by dílko katapultovalo na přední hranice žebříčků.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Sic tedy nechápu překlad do CZ ..... Just Go with It.....i tak musím uznat, že i skrz dlouhou stopáž filmu jsem ... a to opravdu říkám nerad..... osobně nenašel hluché místo....opravdu super komedie a Jennifer je fuck sexuelně zdatná. Doporučuji fšem.