Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (967)

plakát

Gosford Park (2001) 

Na poprvé celkem nuda (spíš 2*), protože jsem neměl snad žádné vodítko, jak se v příběhu orientovat, nepoznával jsem, kdy která postava lže, kdy mluví pravdu apod. Napodruhé, když jsem věděl, jak se věci mají, to bylo už jiné kafe!!! teď je to opravdu výborný film, s dokoknalou atmosférou a perfektními herci, mezi kterými vyčnívá snad jen naprosto perfektní Helen Mirren...a především dokonale režírujícím Altmanem !!!

plakát

Gothika (2003) 

Výrazná obrazová stylizace děravý scénář nezachrání... Navíc mám rád horory u kterých se bojím... to se nestalo...

plakát

Gran Torino (2008) 

Asi budu za humpoláka, ale s Eastwoodem mám trochu problém... jeho filmům se nedá prakticky nic vytknout, a Torino je jeden z nejčistčích filmů, které natočil, ale mě prostě vadí, že už v prvních deseti minutách filmu podá všechny informace k tomu, aby se dalo lehce odhadnout o čem celý zbytek bude, jakým způsobem bude odvyprávěn a jak to celé skončí...a potom to vše vlastně "jen" bez přešlapů naplní...vadí mi nebýt překvapován...3,5 hvězdy...

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Těžká debilita...Ty holky byly neuvěřitelně otravné a stupidní... PS. : Na celém Grindhouse projektu jsou nejlepší některé fiktivní trailery - Don´t vede :)

plakát

Grindhouse: Don't (2007) 

asi nejlepší grindhouse fake trailer, má vtip, švih i atmosféru...

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Hrozná blbost,trochu bez tempa,ale příjemně sebeparodická a nehraje si na nic, na co nemá (oproti tarantinovu Death proof)...

plakát

Guard Dog (2004) 

Chudák paranoidní pes :)

plakát

Gumídci (1985) (seriál) 

"Méďové, skáčou jako míčky gumové, v příbězích, co mají úroveň...." to mluví za vše...

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Nechtěně komický válečný film. První třetina je asi nejulítlejší náboženská agitka v dosahu, druhá třetina by se mohla jmenovat Monty Python´s Full Metal Jacket a po takové náloži už snad ani nejde brát vážně obligátní Gibsonovské násilnické porno (které se válečnou vřavou spíše opájí), o závěrečném nemístném patosu nemluvně... Opravdu "neodolatelně" směšné... A to říkám s plnou úctou k válečným hrdinům.