Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (800)

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

Po delší době jsem zase zabředla do korejských vod a hned s takovou perlou. Už je to 14 dní, co jsem dokoukala poslední díl a pořád na to myslím a chci to vidět znovu, ale moje srdce by ten nával emocí tak brzo nezvládlo. Jak to jen popsat stručně a výstižně?  Hra o trůny v korejském podání bez draků, kdy proti sobě stojí bratři. Ze začátku jsem se u toho smála a říkala jsem si, jak je to blbý, hlavní aktérka mi ale byla blízká svou ztřeštěností a chtěla jsem tak nějak vědět, co bude dál, i když dějová linka milostného zájmu byla trochu předvídatelná. Jenže u Korejců nikdy nevíte 😊 Díl od dílů to bylo komplikovanější, smutnější a dramatičtější. Od občasných slz se to změnilo k častějšímu pláči až to dopadlo tak, že jsem nemohla zastavit slzy ani hodinu po dokoukání. Některé postavy si prostě musíte zamilovat a některé herce o to víc. Joon-gi Lee se tak během dvou dnů stal mým numero uno 😊 Jeho mimika je neuvěřitelná!! A ten hlas 😊 Tak jsem zvědavá, jak budu vypadat po druhé projekci 😊

plakát

Tři kroky od sebe (2019) 

1 dítě z přibližně 2500 až 3000 narozených dětí se narodí s Cystickou fibrózou, to je docela dost. O nemoci jsem už slyšela, ale nevěděla jsem, že má i tak přísná pravidla mezi pacienty. Tři kroky od sebe je ten typický film plný kliše, citových vydírání a nepřichází s ničím novým... Má ale jeden velký plus - sympatické postavy. Hlavní hrdinku si prostě musítě zamilovat. A Cole? Ten je pro mě objev roku. Tak se mi zalíbil, že jsem kvůli němu začala koukat na Riverdale a přítel se mi za to doma směje :D Tři kroky od sebe se stal mým oblíbeným filmem!!!

plakát

TY - Strach a hnus v Beverly Hills (2019) (epizoda) 

U tohohle dílu jsem se fakt pobavila 🤣 "Nevím, jestli jsi měl ruce od krve, vždy když jsem se koukl, měls tam humry. 🤷‍♀️🤦‍♀️🤣"

plakát

V síti (2020) 

Respekt před holkama.. Já bych tak kamenou tvář rozhodně neměla. Mnohým bych se vysmála, jiné bych poslala do patřičných míst. A jsem strašně ráda za dobu, ve které jsem vyrůstala, protože se internet a podobné sociální sítě teprve rozjížděly. Fotky kkt, sex za peníze a podobné nabídky jsem začínala dostávat až v pozdějším věku, kdy už jsem měla rozum . Dokumentu si cením a doufám, že se dostane mezi nejširší veřejnost, možná i povinně do škol!!

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) 

"Je to nesmysl." "Dokument je objednaný." "Je to jednostranné." -- říkají lidi, kteří rostlinnou stravu v životě nezkusili. Před 5 lety mi diagnostikovali nevyléčitelnou nemoc. A verdikt? Budete brát léky na bolest do konce života. V ten moment jsem řekla, že ne, tohle nechci, musí být jiná možnost. Začala jsem tedy hledat jiný způsob a narazila na veganství. Jelikož jsem neměla co ztratit, protože jsem chodila o berlích, spala max. 3 hodiny denně, přítel mi musel pomáhat s oblékáním a trpěla jsem bolestí, kdy léky max. lehce utlumily na pár hodin bolest.. šla jsem do toho. A víte co? Léky neberu, bolesti nemám, chodím sama, oblékám se sama, spím celou noc a zánětlivé složky v těle způsobující mou nemoc mám na minimum. Zkuste nejdříve sami vyzkoušet, než budete nadávat, že dokument je brak. Příjemný dokument, sympatičtí osobnosti, veškerá fakta pohromadě a některé testy fakt úsměvné :o)

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Chtěla jsem toho napsat mnoho, ale vše už vystihl cheyene ve svém komentáři. Závěrečné titulky top, až jednou Sly nebude, budu u toho brečet jako malá, dojalo mě to :o)