Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

Špičák (2009) 

Yorgos je prostě frajer. Tyhle jeho alegorie jsou prostě bezva...

plakát

Pokoj (2003) 

crossover softporna a telenovely ... film s tak špatnými dialogy, jako bych je psal já :-)

plakát

La La Land (2016) 

Některé, záběry jsou vážně jak s učebnice ... důraz je kladen hlavně na audiovizuálno, příběh je přesně v dnešním trendu jednoduchých klišé. Ale jako celek to celkem funguje.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Lust for life vol#2 ... nostalgicky zábavné, britské, ohlédnutí za originálním filmem. 1690! :-)

plakát

Drobné si nechte (2017) 

Takový milý film o autistech. Dobrý konec v pravou chvíli, a navíc přiměřená stopáž. I když dávat body za stopáž je autistické :)

plakát

Columbus (2017) 

Dobré záběry a color grading. Netradicně pojatý 'romantický' vztah hlavních postav. Jako architecturenerda mě to celkem bavilo, žádný zázrak to nebyl.

plakát

Ulice hanby (1956) 

Film o prostitutkách v poválečném Tokiu. Pecka.

plakát

Den poté (2017) 

V rámci festivalové produkce se jedná o téměř podprůměrný film. Kdyby podobný film se odehrával třeba v Českém prostředí tak by to byl pro mne provar. Nepochybná exotika korejského prostředí tomu dost pomohla. Korejský šéf byla správně zvrácená amorální postava.

plakát

Život bez vzduchu (2017) 

Naštěstí jsem se účastnil i diskuze s autorkou - ta byla dost zajímavá - splnila tu dokumentární část která ve filmu chyběla. Sama Bojana se také věnuje free divingu, což se domnívám, že vysvětluje proč se toho tak málo dozvídáme ze samotného filmu. Je to jako kdyby jeřábnik točil dokument o jeřábničení.... Taky by pouze obrazem těžko vysvětlil o co jde při manipulaci s břemenem.