Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Blbý, blbější, mrzák a vidlák vykrádají banku, alespoň tak by zněl začátek nějakého vtipu nebo netypického filmu o krádeži peněz. Na film jsem se podíval hlavně kvůli obsazení, které je více než vynikající, ale zas tak geniální zápletku snímek vlastně nemá. První tu máme sáhodlouhé představování jednotlivých postav a pak přijde akce, na které si mohli dát tvůrci více záležet. U pár vtipů jsem se během filmů docela zasmál (knižní joke s Martinem byl perfektní), ale nebylo jich tolik, abych film opravdu nazval pořádnou komedií. A ta rozmazlená holčička, které rodiče dovolí prostě všechno? Americký sen a hnus. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o bandě kreténů, která se absolutně vyjímá od standardního hollywoodsky zajetého režimu. Bratři Loganovi jsou retardi. Jeden je vysvalenej retard a druhej dokonce nemá ruku, takže regulérní retard K tomu si do party na vloupačku naberou Daniela Craiga, kterej zrovna sedí v báni a zbejvá mu poslední měsíc zoufalého civění do zdi. Oni ale vymyslí, jak ho přibrat na vloupačku i když je ve vězení, čímž celá akce nabere totálních absurdních rozměrů. Sem tam je film vtipnej, hlavně když se ve vězení rozjede vzpoura, protože jim v poličce chybí nejnovější díl Hry o trůny. Jinak ale standardní průměr. Chvíli mi film absurdností připomínal příběhy bratrů Coenů, jen s tím rozdílem, že u nich jsou postavy a dialogy daleko zábavnější jak zde. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Soderbergh se vrátil z televize a podle mě si vybral látku, která mu sedí tak nějak nejvíc, tedy Heist movie. Obsazení rozhodně uspokojující, ale nikoliv tolik hvězdné jako například před 10 lety v období Parťáků. Film spíše v hlavě po čase uzraje. Tohle na jedno podívání rozhodně není, protože "Jedenáctka" byla mnohem přehlednější a doslovnější. Herecky hodně čouhá Craig, který konečně hraje taky něco jiného než Bonda. Uvidíme co se mnou udělá časem druhá projekce, ale myslím že film spíše zvedne. 70% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak dokáže špatný přívěs dokonale odpudit. Podle něj to totiž vypadalo jako retardovaná kokotmédie pro lopaty, osazená navíc ke vší té tuposti slizkým prkenným vypleštěncem s downovým syndromem – Čuníkem Tatůmem, a ultratrapně vypadajícím kysličníkovým Pseudobondem. Na výstrahy nedbaje jsem na to dost znechuceně včera poklikal, abych si po projekci zchladil péro pohrdavým zvratkem, a ejhle! Ona se z toho nakonec vysvrbila vcelku sofistikovaná kokotmédie o lopatách, které až takovými lopatami nebyly, když dokázaly vyfotosyntetizovat poměrně fikanou a zábavnou rozkrádačku. Agent Nulanulaprasečí xicht tolik tragický rozhodně nebyl, jen ten neherecký mongoloidní rypák se jako obvykle nevysvrbil nijak a kapku to celé kazil. Avšak toporný down netoporný nedown, bavilo mě to daleko víc než Štefanovi dřívější Klůnyho manekýni. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soderbergh exceluje se svými parťáky, protože tahle loupež trumfne i Dannyho parťáky a i jiné filmy, ve kterých se loupí. Film je nejvíc silný v příběhu, v postavách a v humoru. Zdejší humor, neni žádný Deadpool, ten humor je spíš takový situační, ale když se něco vtipného stane, tak se opravdu od srdce zasmějete. Je to takový pohodový film, nikomu se nijak výrazně neublíží, až tedy na ty dvě ega, těch dvou blbců, kteří si o to stejně koledují. A tak největší problém, spočívá v prvních patnácti minutách, filmu to docela trvá než se rozjede, ale jak nastoupí žlutý Craig, tak se film rozjede a vydrží to až dokonce. Jo ten konec, ten byl opravdu, jedna z největších vochcávek vůbec. Za zmínku ještě stojí, malá miss krásy, která místo toho aby se zvrhla v odporné buranství, se zvrhne v jednu z nejkrásnějších a nejvíc dojemných věcí.Rád bych napsal k filmu víc, ať už k propracovanému příběhu, k bizarním postavám, ale to bych musel spoilerovat a to se mi nechce, prostě jděte na film. Maximální doporučení, je to překvapení, je to nečekané a to víc je příjemnější. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)
  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama