Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (113)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Pro mě druhý nejlepší Harry Potter a jednoznačně nejlepší film co jsem (zatím) v tomhle roce viděl.Skvělé finále velkolepé ságy okořeněné vynikajícím výkonem snad všech známých anglických herců, ze kterých byl nejlepší Alan Rickman.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Pro mě o něco lepší než Simpsonovi, i když se na to nedá dívat pořád dokola. Tvůrci se mohli trochu rozšoupnout což mohli v Simpsonových dělat jen ve Speciálních čarodějnických dílech. Narozdíl od Simpsonů se ve Futuramě aspoň něco mění. Postavy se mi líbí víc a jsou i mnohem zajímavější. Doporučuju.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Simpsonovi jsou jeden z těch seriálů, na který se můžete dívat skoro pořád. Je to opravdu skvělej seriál, i když ne každý díl je dobrý. Jak už psal dobytek, první série jsou strašně nábožensky předpojatý, což je opravdu hnus. A taky moc nemusím Marge, podle mě je to děsná kráva a ani nemá nějaký vtipný pasáže. Ale víc jak 20 let ze sebe hrnout pořád dobrý díly, to je opravdu úctyhodný výkon, a proto dávám plný počet. 9. až 19. série pro mě byly bezkonkurenční. EDIT 2018: Tak nakonec jsem dospěl a posledních 8-9 sérii mě seriál brutálně nebaví. Za mě už seriálu došla šťáva a měl by skončit, pokud si chtějí tvůrci zachovat špetku důstojnosti.

plakát

Auta (2006) 

Skvělej film, kterej jsem zbožňoval jako malej a po letech se mi pořád moc líbí. To je aspoň animák!

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Prostě si nemůžu pomoct, ale já se smál snad každých pět minut a to je pro mě při sledování komedií to hlavní. Jelikož jsem ještě "teen" tak mě a mých 29 spolužáků prostě tady ty fekální parodie baví. A já Scary Movie prostě žeru.

plakát

Den poté (2004) 

Po dlouhé době, jsem zase viděl katastrofický film, který se mi opravdu zamlouval. Sice by se mi víc líbilo, kdyby se tam víc něco dělo a nejenom aby se půl hodiny řešilo, že někde blízko rovníku začnou lidi lyžovat, ale to už jenom hledám nepatrné chyby. Efekty byly super

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Super pohádka, jak pro děti, tak i pro dospělé. Sice obsah filmu se nemění (místnost, vyhazov děcka, místnost, vyhazov děcka atd.), ale i tak je to super a Johnny Depp je skvělej.

plakát

Gladiátor (2000) 

!!!!!SPOILER!!!!!! Úžasnej film, Generál Maximus je sympaťák, vžít se do postavy tedy nebyl problém, takže když umřel, tak mi to bylo líto. Ač musím říct, že je trochu divné, že po zabití římského císaře po něm nepůjde horda římských legionářů a všichni ho poslechnou, když řekne, aby propustili ty gladiátory. Ale i přesto byl film skvělý a vždy si ho pouštím, když chci vidět nějaký film s římskou tématikou.

plakát

Pianista (2002) 

Jeden z nejlepších filmů o holocaustu a pro mě snad nejlepší film o druhé světové válce. Film nemá žádné zbytečné scény, většinou jen to nejdůležitější (a nejdrsnější). Když vidím Adriana Brodyho v nějakém filmu, vždycky si ho představím jako vyzáblého Žida. Myslím, že tahle představa u mě zůstane napořád. Ale sakra, ta role mu padla.