Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě opravdu nenadchla, ale musím přiznat, že u trojky jsem se párkrát rozchechtal. Kromě drobných vtípků mě dostala scéna oživování v rakvi, uch, stříkat k tomu krev, tak snad dám pět hvězd. Roztomilý byl rovněž moment, kdy si větrák vzal chlapce...chlapce s vyrážkou na zadečku...chacha! A český dabing byl výborný! Mě by jen zajímalo (ale titulky mi nevadí, ne že ano, a u některých filmů, např. LOTR, na ně nedám dopustit), zda zastánci zrušení dabingu čtou všechny knihy v originále. A nejen anglicky, ale i maďarsky, čínsky a hindsky...! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Po odporně ubohé dvojce se naštěstí chytl třetího dílu dílu jiný tým a to ne ledajaký. Takže je jasné, že očekávání byla veliká, jenže všechna sláva polní tráva a časy Bláznivých střel a Žhavých výstrřelů jsou nenávratně pryč a nepomůže tomu ani účast obou hlavních aktérů – Leslie Nielsena a Charlieho Sheena. Samozřejmě, vedle druhého dílu Scary movie je tohle ale perla, vedle Výstřelů a Střel je to vtipné asi tak, jako když umře pes. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oproti hovadské dvojce tohle bylo jako nebe a dudy. Sice je to stále jen na tři (a půl) hvězdy, ale už to mělo o level méně hnoje a o tři levely více zábavy. A u několika scének jsem se řehtal jako blázen. Potěšil i Leslie Nieslen v roli prezidenta, vtipné bylo taky "blízké setkání třetího druhu". Jasně, na starší věci od Zuckerů to nemá, ale kvalitní parodie holt vymřely, smiřme se s tím... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Beccina (Pamela Anderson) přítelkyně píše do sešitu, má sešit otočený na levou stranu. V jednom z dalších záběrů je však sešit opačně. (AngelusCZ)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama