Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Ačkoliv je děj (resp. děje všech "epizod") v podstatě tuctový, herecké výkony, střih a hlavně hudba spolu dohromady fungují tak skvěle, že filmem proplujete neuvěřitelně ladně a na konci Vám zbude jenom slunce v duši. :-)

Avengers

Avengers (2012)

Downey je bůh a ostatní mu velice obstojně sekundují. Skvělá týmová komixovka s tunou hlášek, WOW momentů a parádním završením po skončení titulků. :-) Už se těším na dvojku.

Matrix

Matrix (1999)

Neskutečnej nářez a zaslouženej kult! Vyladěný mix akce, napětí, filozofie, zrady, lásky, skvělých efektů a výborné muziky. To jsou hlavní součásti, které z Matrixu dělají skvělý film. Jenže celek je tentokrát ještě mnohem, mnohem, mnohem lepší, než součet jeho části.

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

Nejlepší akční kravina od XXX 2 a nejlepší díl celé série o rychlých a zběsilých chlapcích v rychlých a zběsilých vozech. Diesel a Johnson jsou drsňáci, jak se sluší a patří, a honička s trezorem je prostě bomba.

John Wick 2

John Wick 2 (2017)

Bohužel neznám dostatek superlativů, abych dokázal popsat, co jsem právě viděl. Ve zkratce: John Wick 2 si bere to nejlepší z jedničky a povyšuje akční film na umělecké dílo.