Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

Mládí (2015) 

To bylo jak koukat se na krásnou duhovou rybku, která si pomalu pluje ve vodě... a pak ji někdo vytáhl a rozsekal jí hlavu sekáčkem na maso, jojo, přesně uprostřed vší té nádhery.

plakát

Co s láskou (2014) odpad!

Asi jsem nikdy neměla větší chuť si oči vmáčknout na druhý konec lebky. Ani nevím, co bylo nehorší.

plakát

REC 4: Apokalypsa (2014) 

Jej, ale to né. Bohužel tohle slibovalo velké Něco a to nepřišlo. Bez ruční kamery, s až velmi epickou hudbou už to není ten starý dobrý REC co to byl. Plus teda takhle nevtipně si půjčovat vtípky z Braindead, to uplně nebylo šťastné.

plakát

Místa (2014) 

Ta jedna hvězdička je vy víte za co, pane Polívka.

plakát

Donšajni (2013) 

Čekala jsem od toho odpadový materiál... a ono to tak hrozné nebylo. V celku jsem se nenudila, ani jsem si moc nechtěla trhat vlasy, jak to mám u českých filmů ve zvyku. Ze začátku mi bylo líto Šafránkové, že jí dali takovou pochybnou roli, ale pak se nějak vyčasilo. Kdyby si pan režisér odpustil ten konec s Jiráskovou bylo by to ještě o pár procent lepšejší.

plakát

Impresionisté (2006) (seriál) 

Když člověk pomine tu zvláštní formu, tak je to geniální příprava na maturitu, za což jsem nesmírně vděčná.

plakát

Lautrec (1998) 

Fakt moc moc šílený film, stejně jako samotný autor.

plakát

jOBS (2013) 

Tak nevím. Na Cutchera se po půlce filmu dalo celkem zvyknout, jakože fakt se snažil, to se mu musí nechat. Ale ten scénář, za to bych nejradši někomu utrhla hlavu. Zaprvé, uplně zbytečný LSD začátek, který nijak nepomohl k pochopení osobnosti Jobse, Zadruhé, ty nechutně dlouhé uplakané dialogy, jejichž myšlenka je pořád stejná, omýlaná furt dokola, kdyby to někomu ještě nebylo jasné. A zatřetí, proboha co ten konec? Jako čtenář životopisu, jsem se nejvíc těšila na konec, na iPhone, iPad, na reklamní kampaně, na to, jak to prostě všechno dokázal znovu zvednout z úplného dna. A ono nic.

plakát

Bídníci (2012) 

Mělo to pár chybiček, to jo. Ale ty skupinový scény (především ta první wooooaaa) ty opravdu stojí za těch pět hvězdiček. I když při tom lomení zad, to jsem si trhala vlasy.

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Viděla jsem hodně romantických komedií tyhle Vánoce, ale tahle z nich bezesporu vede. Příjemné, ubrečené... víc jsem od toho nečekala.