Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (889)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Nechal jsem si to uležet v hlavě a počkal si na tu velkou chvíli. A už je to tady. Avatar padnul a Avengers vládnou. Možná to není nejlepší film od Marvelu, ale jako zakončení dekády je to dokonalé. Všichni dostanou dost prostoru na zakončení svých příběhů. Akce, emoce, slzy. Jsem rád, že jsem mohl být u toho, když se psala historie.

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Film plný pojmů, které dnes už většina lidí zná už právě jenom z takovýchto filmů. Hrdost, odvaha, přátelství, láska. Já ho prostě miluju a tím je řečeno vše.

plakát

Matrix (1999) 

Vítejte ve skutečném světě. Naprosto geniální myšlenka Wachowských z doby, kdy ještě měli koule. Oba. Jen už neměli točit ty nablblý pokračování.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Kdo viděl, ví svoje a kdo ne, ať to hned napraví. Nebo si pro něj přijde Keyser Söze. Čekal takový konec vůbec někdo? Já tedy ne. A to je dobře.

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Film, ve kterém se na první pohled zdánlivě nic neděje. Ale jak to vře uvnitř, to je prostě lahůdka. Závěrečná scéna v dešti je prostě dokonalá.

plakát

Jeff Dunham: All Over the Map (2014) (pořad) 

Tady není co řešit. Jeff je bůh a já si zase málem vykloubil čelist smíchy. Achmed rules :-)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Asi bych na tom našel nějaké chybičky. Ale jelikož ve mě zaplať pánbůh zůstalo někde uvnitř malé dítě, tak je nehledám a jen si to užívám. Angie si sice krade celý film pro sebe, ale co už. Ona je to tak dobrá herečka, že to utáhne pouhým úsměvem či pohledem. Jedinou chybkou tak je výběr toho přiteplenýho prince z reklamy na zubní pastu. To je fakt tragéd.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Obsahuje spoilery! Větší, výbušnější, hvězdnější, vtipnější. Kluci si opět monstrózně vyhráli a mé srdce zaplesalo jak malému klukovi nad prvním Legem. Tohle prostě musí uhranout každého, kdo na nich vyrostl. Vtipná palba do vlastních řad, nesmrtelný Chuck a mnou velmi očekávaný souboj Cheliose a Bojky. Ale také trocha zklamání v podobě mizivé účasti Jet Liho a především závěrečného souboje. Nikolivěk kvalitou, ale obsazením. Van Dammovi měl prostě nakopat prdel Lundgren jako odvetu za Univerzálního vojáka. A rozhodně bych uvítal nějakou ikonu i v ženské roli.

plakát

Avengers (2012) 

Všechno, co jsme kdy od komiksového filmu chtěli. Celé se to dá shrnout jediným slovem - dokonalé! Thank you Joss.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Nemá cenu psát komentář. Prostě na to mrkněte a třeba vás to zasáhne tak, jako mě. Je v tom mnoho životní pravdy.