Reklama

Reklama

Jeff Dunham: All Over the Map

(pořad)
USA, 2014, 83 min

Režie:

Robb Dipple

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Recenze (11)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Až na tu Malajsii, to měl v klidu, neboť Achmeda mají rádi všude, pak tam přišel s francouzským bratrem Jacquem :-). Jinak dobrý nápad se sestřihem z celého turné, aby to nebylo pořád to samé, je to rozmanitější zvlášť, když se zaměří na něco z toho státu a dělá si z toho legraci. Dobrá zábava a jako bonus chválím titulky od Fog Froga neboť co nešlo přeložit, tak vhodně a hlavně vtipně nahradil, takže by se i neangličtinář pobavil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jeffa Dunhama jsem si zamiloval před osmi devíti lety. Nejradši mám Waltera, beru ho jako takový svůj vzor, kam bych se chtěl stářím posunout (i když tedy o své manželce mluvím trochu lépe). Když hsem zjistil formu tohohle filmu a kam všude Dunham s Achmedem, Walterem a typickým americkým vidlákem zavítal, přišlo mi to hodně zajímavé a docela jsem se těšil. Jednotlivá vystoupení jsou nabušená vtipy, parádně vycházející zrovna z místa, kde Dunham se svou sebrankou vystupuje. Neméně zajímavé je však i pozadí těch vystoupení. Například v Abú Dhabí, kde, světe div se, v publiku sedí ženy, a některé dokonce bez šátků. Nebo jak krásně vyjebal s ministerským zákazem v Malajsii. ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Jelikož už jsem kdysi jedno vystoupení Jeffa a jeho úžasných loutek viděla , tak mi tohle letem , světem přišlo maličko slabší , ale stejně jsou tam vtipy , které baví úžasně a Achmed je prostě nejlepší , ale ani ostatní nejsou k zahození . Jediné , co mi maličko vadilo byli ty přeskoky ze země do země ala dokument , ale jinak jsem se opět skvěle bavila. Nejvíc se mi líbilo v Abú Dabí , ale ani Singapur nebyl k zahození , vtipy k dané zemi byli naprosto trefné a tématické řekněme :D ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Jeff jako vždy nezklamal. Jde o takový sestřih s celého jeho turné po vybrané části světa. Takže je to rozmanité, jelikož si v každé zemi vezme na paškál nějakou neobvyklost a z té si dělá srandu. Pro fanoušky Jeffa povinnost vidět. Je vtipný jako vždy i když na Spark of Insanity to rozhodně nemá. Největší sranda že muslimové mají nejradši Achmeda. Hodnocení: 82/100. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

I když to není 100% show a díváme se na spoustu vaty okolo, je to zajímavá podívaná. Asi nejcennější jsou ty kulturní rozdíly obecenstva (Achmed v Izraeli vs Arabské emiráty vs Malajsie... neskutečný!). Celkově ten pohled na jeho svět a úskalí (ztráta zavazadel - včetně loutek samozřejmě) dávají neskutečně celistvý pohled na fenomen jakým jeho představení jsou. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama