Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (931)

plakát

ABBA: Mamma Mia! Story (2008) (TV film) 

ABBU mám moc ráda, jejich písničky jsou nadčasové, tak se dají poslouchat kdykoli. Meryl Streep a Pierce Brosnan jsou skvělí herci, ale podle mého názoru ve filmu Mamma Mia, to byla nešťastná volba, co se týče zpěvu.

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Na Áčko jsem se v podvečer ráda dívala. Témata zajímavá, někdy i nudná, ale většinou to šlo a zpříjemnilo mi těch 40 minut nebo jak to bylo dlouhý.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Ze začátku jsem si říkala, že to bude nuda, ale pekelně se film rozjel. Hlavně se mi v tom moc líbí Charlize Theron a její super účes, který jsem chtěla a taky chvíli měla, než mi to dorostlo na delší vlasy. Sci-fi filmy mám ráda, neurazí, což by se dalo říci i o tomto filmu.

plakát

Agent Bílá krvinka (2001) 

Trochu mi to připomělo Byl jednou jeden život, ale trochu drsnějšího charakteru. Líbili se mi kreslené záběry v těle, ale hraná část byla otřesná.

plakát

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) 

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Příjemná převlíkací komedie.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

O krapet lepší než jednička. Velká máma se vrací jako chůva. Je ještě lepší než minule, je více vtipnější. Super scéna na pláži, řvala jsem smíchy.

plakát

Agent z Hong Kongu (2001) 

Po dlouhé době jsem shlédla film s Jackiem Chanem. Není to sice ten jeho nejlepší film, ale zápletka, humor, akční scény tam byly dostatek. Nejvíc jsem se pobavila jeho soubojem na tržnici, když byl nahý :-), závěrečná scéna s jedoucím kamionem taky ušla. Jen tam něco málo chybělo, proto nedávám plný počet hvězd.

plakát

Achnaton a Nefertiti: Královští bohové Egypta (2002) (TV film) 

Zajímavý dokument o starověkém Egyptě 18. dynastie. Amenhotep IV (Achnaton) je z části velká záhada a jeho královská manželka Nefertiti také. Bylo to podáno jako napůl hraný dokument. I pár nových věcí jsem se tu dozvěděla, ale také i něco málo tu chybělo na vysvětlení. Každý egyptolog vidí toho období jinak a jsem pro každé vysvětlení a debatování o této zajímavé a nádherné éře.