Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

Jurský park

Jurský park (1993)

Toto je moje srdeční záležitost, stejně jako další pokračování. Když mě v deseti letech na to vzal táta do kina, ještě jsem nevěděla, jak mě to vezme. Velké plátno, velcí dinosauři, nádherné triky, zajímavý děj, tohle všechno ze mě udělalo velkého fanouška. Od triček přes knížky a komiksy, to jsem měla všechno doma, možná by se ještě něco našlo :-). Můžu to vidět stokrát za sebou a neomrzí mě to, vždycky mě to bude fascinovat.

X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Byla jsem nadčena, Logan alias Jimmy alias Wolverine nezklamal. Jen nevím, proč v jedný scéně na něho volají Jimmy a hned v další Logane. Ale tohle jsou jen maličké detaily, u kterých bych se nepozastavovala. Film na mě působil tak skvělým dojmem, že na některé scény koukala s otevřenou pusou. Boj s Viktorem, Loganem a Zbraní XI (Wadem), to teda bylo. Až se zdálo, že zas Viktor s Loganem budou kamarádi. Mohli tam trochu víc dát scén s partou lidí, jak utíkají z ostrova, Kaylina sestra tam toho mohla ukázat více. A potěšil mě profesor Xavier, nezklamal a přiletěl jim na pomoct. A Hugh, úplně mě dostal. Tak skvělý herec a člověk, je jen jeden. Díky němu má Wolverine tvář, moc krásnou a sympatickou tvář. Nebude dlouho trvat a kouknu se na to opět a opět a znova...

Avatar

Avatar (2009)

Pro mě byl Avatar něco tak neskutečného, neuvěřitelného. Poprvé jsem viděla film ve 3D. Jakobyste tam patřili a prožívali ten příběh. Lidé Na´vi byli tak mistrovsky provedení, že by mě to ani nepřekvapilo, kdybych je někde potkala. Celá příroda a zvířata na Pandoře byli neskuteční, jakoby některé druhy vycházeli z těch, co žijí na Zemi. Sem tam proběhla i nějaká vtipná hláška. Taky ta hudba byla okouzlující. I přes pár smutných momentů jsem měla celou dobu pusu otevřenou. Vřele doporučuju.

Žába k zulíbání

Žába k zulíbání (2002)

Skvěle jsem se bavila, smála. Tohle téma je zajímavý a jeho zpracování v tomhle filmu mě nezklamalo. Rob Schneider taky nezklamal. Prostě plnej počet, ať si kdo chce co chce říká.

P.S. Miluji Tě

P.S. Miluji Tě (2007)

Něco tak dojemného, smutného a zároveň veselého jsem dlouho neviděla. Ani nevím, kolik jsem spotřebovala kapesníků, ale určitě víc než u Titanicu :-). Chvílemi jsem přes slzy neviděla, chvílemi jsem se strašně smála, Gerard byl k nakousnutí, ale jakmile jsem tam viděla Jeffrey Deana Morgana, tak jsem si řekla, to je sakra taky hezkej chlap. Jo jo, film se povedl, má u mě plný počet.

Asterix a Kleopatra

Asterix a Kleopatra (1968)

Asterix a Egypt, to jsou dvě věci, které mám ráda. A samozřejmě Obelixe, Idefixe, Panoramixe, no všechny hrdiny tohoto kresleného filmu. To byl myslím můj první Asterix, kterého jsem viděla jako děcko. Ten malý mužík s křidýlkami na helmě si vás získá a nebo naopak. Mě si získal a jsem za to ráda.

Ošetřovatel

Ošetřovatel (2011)

Po dlouhé době jsem viděla film, který mě absolutně dostal. Mluvící zvířata, která má mnohdy pravdu a nelžou jako lidi. Nepříliš sympatický Griffin, kterýho opustila jeho holka tak strašným a zostudivým způsobem a po pěti letech by to u ní zkusil opět znovu. Zvířata poruší nechtěně svůj kodex a snaží se mu pomoci. Z Griffina se stává sympaťák a hrdina a zdá se, že má to, co si přál. Ale není všechno zlato, co se třpytí. Nakonec to dopadne tak, jak to musí ve správných filmech dopadnout. Noční jízda městem s gorilou Berniem neměla chybu.