Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (557)

plakát

28 dní (2000) 

Zpočátku jsem měla pocit, že v tom filmu hraju já, ale mně se podařilo vyhnout léčebnám... Nevím, esli to bylo dobře :-)

plakát

Tanec draků (2010) 

Tak například pro mě to mohlo skončit hned po úvodním tanečním čísle a jako bollywoodskou klasiku bych to tedy rozhodně nenazvala. ___Film byl o dost hnusnejch věcech a hlavní hrdinové (oba) byli nesympatický lidi, ze kterých se pak skrze lásku (jak to tak chodí) stali sympaťáci, ale ta láska jim nebyla přána... Hlavní herečka hrála dost divně, takže jsem jí nevěřila skoro nic, Hrithikovi zase všechno, ale je evidentní, čím to asi bude. Takže tak. __P.S. Kabira Bediho jsem nerozluštila ani náhodou.

plakát

Jodhaa Akbar (2008) 

Skoro 3 a půl hodiny intrik, naštěstí to dobře dopadlo...

plakát

Láska z nebes (2008) 

Šaruk v obou svých "osobnostech" výborný zjev (doslova). P.S.: parádní ale bylo, že když došlo k odhalení a potvrzení lásky ke staronovému manželovi, ten si ponechal svou hňupskou tvář, byť měl volbu frajera :-) Bezva!

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Takhle chci žít i jáááááááááááááááááááááááááááááááááá. Kurňáááááááááááááá.

plakát

Amal (2007) 

Ještě že to nevyšlo, takhle se mu bude žít mnoooooooohem líp. Taky má bezvadnou maminku a navíc... mi vůbec jako trdlo (jak se nám tu kdosi snaží nakukat) nepřipadal.

plakát

Black (2005) 

Už dlouho jsem neviděla film, který by na mě tak hluboce zapůsobil (po všech stránkách) a dojal mě. Způsob vyprávění, herci, zvláštní patos (tam, kde jsem ho nečekala) i nepatos (tam, kde bych ho čekala), prostě téměř všechno se někde uvnitř dotklo mé struny a velmi jemně mi na ni zahrálo "melodii tklivou".

plakát

Život je jen jeden (2011) 

Opravdu milej film... Tři naprostí kožíšci křížem krážem Španělskem. Hned bych jela s nima.

plakát

T is for Tack (2011) 

Dvě za snahu (a "herecké výkony"), i když je to teda bída.

plakát

Un amour de femme (2001) (TV film) 

No, tak nic moc, no... Mladý Delon byl víc než fádní a to nemluvím o tý jeho ženě, která se teda jakože zabouchla. Ty herecký výkony obecně byly otřesný. Nemělo to šmrnc, nemělo to nic, natož jim něco uvěřit. Nuda.