Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (42)

plakát

Afrikou na pionýru (2019) 

S fichtlem (konkrétně s Mustangem) jsem toho zažil také dost, o to víc obdivuji tyhle borce, kteří se odvážili na tom absolvovat cestu přes celou Afriku. Já se na tom bál vzdálit víc jak pár km od baráku, protože jsem věděl, že mě dřív nebo později fichtl někde klekne. Vzít s sebou 2 komplet náhradní motory mělo ve finále svůj smysl :D a chlapci to využili.  Viděno náhodně v TV a nelituji toho, za mě lepší než Přibáň s trabantem.

plakát

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov (2014) 

Pojetí dokumentu a jeho styl vyprávění mi nesedl. Čekal jsem, že to bude lepší. Zajímalo mě hodně věcí, které jsem se tu vůbec nedozvěděl. Kaiser mi nevadí ale jeho komentář mi sem vůbec neseděl. Přijde mi, jak kdyby to bylo dělané na promítání na základních školách. Myslel jsem, že při náročnosti příprav a celé realizace dokumentu, se budou tvůrci snažit z toho vytřískat trochu více.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Dá se říct, že to je jediný pořad o autech, který běží v televizi. Bohužel pojetí pořadu je naprosto příšerné. O testovaných vozech se nedovíme skoro nic, maximálně pár blbostí z broužury nebo nějakou naprosto irelevantní pitomost. K tomu si přidáme extrémně rychlé a šílené střihy, kdy každý záběr na auto trvá asi vteřinu, to vám přivodí možná tak epileptický záchvat. Přidejme ještě naprosto hrozný komentář "experta" Pepy, kterému to prostě nevěříte. O autech se tu dozvíte vlastně úplné hovno. Jediný povolaný člověk, který své práci opravdu rozumí a je profesionál, tak to je Pepa AKA "Sršeň" .. ten testuje motorky, které mě zase moc nezajímají. Možná by si zasloužil svůj vlastní pořad. Jediní, kteří v CZ/SK dělají svoji práci dobře jsou pánové Honza Koubek - Meziplyn a Rasto Chvala - Garaz.TV, jejichž pořady mají aspoň nějakou informační hodnotu.

plakát

Baby Driver (2017) 

Čas od času se udělá remake nějakého starého filmu, někdy i několikrát. Jen nevím proč udělat remake jen 6 let od filmu Drive. Naprosto zbytečná záležitost. Výběr hlavního hrdiny, který je extrémě nesympatický (ok subjektivní názor) ale i tak. Děj samozřejmě jak přes kopírák. Ve srovnání s filmem Drive je to max na jednu * ... nechce se mi to ani hodnotit. Čekal bych tu nižší hodnocení, hlavně od lidí, kteří viděli Drive.

plakát

Barbie (2023) 

Bylo tam opravdu pár dobrých momentů, na kterých by se dalo dál "stavět". Zbytek byla pouhá slátanina. Měl jsem od toho asi příliš vysoká očekávání. Šel jsem hlavně kvůli trojici Gosling, Robbie a Ferrell, za ty také dávám ty dvě hvězdy :)

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Po dlouhé době příjemná minisérie, u které můžete vypnout a pobavit se. Jednu hvězdu přidávám za pro mě dokonalou postavu Armonda, v podání Murray Bartlett. Výborně jsem se bavil v každé scéně, v které se objevil :)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bohemian Rhapsody: Film, který byl natočen tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Jsem však rád, že něco takového vzniklo a po shlédnutí se mi to moc líbilo, protože Queen a Freddie nemá ve svém žánru dodnes konkurenci. Ale opravdu lituji toho, že nebyl film natočen s Cohenem, který je pomalu Freddieho dvojník. Film by byl sice s ratingem R ale o to víc realistický, film který by byl určen jen pro opravdové fanoušky. Tajně doufám, že by se toho někdo mohl chopit (nejlépe Cohen) a něco takového ještě někdy natočit!

plakát

Dark - Season 3 (2020) (série) 

Celý seriál měl skončit u 2. série. Pak to mohlo být naprosto v pořádku. Tohle je už naprostá splácanina, za účelem vytřískat z toho co nejvíc. Nehodnotím, jelikož jsem to ani nedokoukal.

plakát

Euforie - Série 2 (2022) (série) 

Když jsem viděl první díl druhé série, tak jsem byl nadšený a čekal jsem, že to pojede ve stejném tempu dál, to se bohužel nestalo a bylo to pro mě utrpení až do posledního dílu. Čekal jsem podobnou pecku jako byla 1. série, to se tu bohužel nezopakovalo.  2. série je takový recyklát té první, děj a postavy se nám nikam moc neposunuli, jen se tu prohlubovali jejich problémy z 1. série. - jediná zajímavá dějová linka je ta Fezova, zbytek je pouze vata.