foto

Murray Bartlett

  • nar. 20.3.1971 (49 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beach House
2016 Hledání (TV film)
2015 Americké dějiny
2013 Kingston Avenue
2012 Imogene
2011 Srpen
2010 Boys on Film 4: Protect Me from What I Want
Needle
2005 Postmortem
2001 Muffled Love
2000 Tři panáci (TV film)
1997 The Tower (TV film)
1996 Krakatice (TV film)
1995 Dad and Dave: On Our Selection

TV seriály

2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Tři poháry (E10)
Duhoví válečníci (E09)
Jde do tuhého (E07)
další epizody (9)
Paní ministryně (TV seriál)
The Common Defense (S05E17)
2018 Iron Fist (TV seriál)
Citadela na prahu pomsty (S02E08)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Paní všech muk (S01E09)
Shadow Hawk letí (S01E02)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
Všemocný (TV seriál)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Looking for Sanctuary (S02E09)
Looking for Glory (S02E08)
další epizody (9)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking Glass (S01E08)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Looking in the Mirror (S01E06)
další epizody (7)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Deep Web (S05E20)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Sally se vrací (S01E05)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Terra Firma (S04E13)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Domov je tam, kam tě táhne srdce (S02E10)
Mít a udržet (S02E09)
Staří přátelé (S01E21)
Farscape (TV seriál)
Unrealized Reality (S04E11)
Sex ve městě (TV seriál)
Není všechno zlato (S04E14)
2001 Flat Chat (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
2000 Above the Law (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Won't Get Fooled Again (S02E15)
1999 Farscape (TV seriál)
Premiere (S01E01)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 The Ferals (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky