Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (42)

plakát

Frontline - 20 dnů v Mariupolu (2023) (epizoda) 

Toto by měl POVINNĚ vidět každý člověk nejen u nás, ale i ve světě. Snad by se pak rozsvítilo v hlavě i těm idiotům, kteří jsou na straně ruska a obhajují to, co se děje na Ukrajině. Některé záběry jsou drastické a nejsou pro slabší povahy. Avšak i tak je důležité to vidět, nic z toho ve zprávách běžně neuvidíte. Jak tu někteří už psali, dokument slouží jako důkazní materiál všech rusáckých zvěrstev a měli by ho i v daleké budoucnosti neustále reprízovat, aby se nikdy nezapomnělo. Se sovětským svazem přišla bída na zem. Rusáky je třeba srazit na zem, dokud nebudou klečet na zemi, a to bahno ještě ředit svýma slzama, nebude na světě klid!

plakát

U-Turn (1997) 

Tenhle film je naprostá pecka, film který si jednou za čas s chutí pustím. Celé se to odehrává v mém oblíbeném prostředí západu USA, kde z každého záběru sálá horko a pot. Smolař Penn tu uvízne na zapadlém maloměstě. Do cesty se mu připlete krásná ženská...a kde je ženská, tam je problém. Skvělé herecké obsazení, hlavně Penn se super hot Lopez, k tomu mladý Phoenix a ve vedlejší roli skvělý Thorton a Voight. Hudba Morricone. Režie Stone. Co víc si přát? Za mě jasných 5 hvězd.

plakát

Žhavé místo (1990) 

Tohle byl přesně ten typ filmu, který jsem hledal. Vyprahlý zapadákov v Texasu, přelom 80. - 90. let, tajemný cizinec, který naruší místní poklidné tempo. Virginia a Jennifer jsou v tom filmu zatraceně hot. U každé scény s mladou Connelly jsem si říkal, že jsem snad v životě neviděl nic krásnějšího. Čert vem dlouhou stopáž, otřepanou zápletku a pomalé tempo, ale tady to všechno prostě sedlo jak prdel na hrnec. Klidně bych tu roli vzal za Johnsona. POZOR: po shlédnutí budete mít chuť na sex, Coca-Colu a cigáro.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Tenhle film je jeden z mých guilty pleasure. Máloco mě dokáže rozesmát, ale tahle Sandlerovka to dokáže pokaždé. Celé je to tak debilní až je to geniální. Na konci filmu můžeme vidět Dr. Shakalu + Danteho z Krále videoher. Tyhle postavy bych rád viděl v nějaké další Adamově komedii.

plakát

Barbie (2023) 

Bylo tam opravdu pár dobrých momentů, na kterých by se dalo dál "stavět". Zbytek byla pouhá slátanina. Měl jsem od toho asi příliš vysoká očekávání. Šel jsem hlavně kvůli trojici Gosling, Robbie a Ferrell, za ty také dávám ty dvě hvězdy :)

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

Hru jsem sice nehrál, i tak bych zatím těmi superlativy šetřil. V rámci svého žánru nadprůměr, má to pro mě stejný feeling jako třeba Já, legenda, Světová válka Z nebo některé lepší série Živí mrtví. Takže bych zatím mírnil všeobecnou onanii a počkal na další díly. Pro mě jako fanouška postapo žánru, tam není žádná inovace v chování "nakažených" nebo přeživší společnosti, je to jen další pěkně udělaný survivor!

plakát

Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou? (2022) (seriál) 

Tohle je jedna z věcí, která děla Ameriku Amerikou. Země neomezených možností. I přes to, že to byla očividná blbost, měla to Pepsi lépe zahrát a nabídnout solidní vyrovnání - zaplatit tak za svojí "drobnou" chybu v reklamě. Souhlasím s ostatními, kdyby měl tenhle "dokument" 2 díly, tak by to bohatě stačilo a mělo by to i lepší celkové hodnocení.  P.S.  Osobně mám z colových nápojů nejradši Dr. Peppera

plakát

Muž z Toronta (2022) 

Nebýt tam otravného Kevin Harta, tak by to byl docela koukatelný film. Role totálně levého a stupidního černocha mi tu dost vadila, nepřišlo mi to ani trochu vtipné, spíš trapné. Woody H. se mi ve filmu totiž líbil. Rád bych viděl postavu může z Toronta v čistě krimi/thriller verzi bez komediální vložky, která se mi tu prostě nelíbila a kazila mi celkový dojem. Hvězdička k dobru za Dodge Charger R/T z r. 69 :)

plakát

Jackass Forever (2022) 

Musím dát 4 hvězdy, i když jsem původně chtěl dát nižší hodnocení. Ale přes noc se mi to v hlavě rozleželo, hlavně z důvodu velké nostalgie, protože s touto partou jsem začínal už na základní škole, teď po více jak 20 letech od prvního Jackass filmu tu jsou stále s námi a opět mi to připomělo má bezstarostná léta, kdy jsem byl studentem. Na některých je ten věk znát (Dave England nebo Preston Lacy) ale i tak to bylo super dementní jako vždy. Pár nových "poopies" :D nebylo vůbec na škodu, hlavně tlouštík Zach Holmes má velký potenciál plnohodnotně nahradit Prestona Lacyho :D  Rád bych tuhle partu ještě někdy viděl v nějakém projektu, nemusí to být nutně Jackass, stačil by mi nějaký méně kontroverzní humor...