Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Letopisy rodu Shannara (2016) (seriál) 

Hlavní věc co mi na tomto seriálu chybí je málo akce. Všude jsou tisíce démonů, ale boj s nimi žádný. Děj se točí pořád dokola. Skupinka třech bytostí putuje světem, několikrát je chytí, pokaždé se jim podaří takřka tím samým způsobem osvobodit a utéct. Will jako čaroděj mě zklamal, kameny použil v podstatě jen v posledním díle kde se odehrála scénka podobná z Harryho Pottera. Zabil jsem tímto seriálem 3 dny a mé pocity jsou rozporuplné. Vizuálně se mi to celkem líbilo, ale postavy a děj samotný je celkem průšvih. Myslím, že momentální průměrné hodnocení 65% celkem odpovídá.

plakát

Stroj času (2002) 

Nápad *, Guy Pearce *, Efekty a krajina *, Hudba * a půl = ****

plakát

William a Kate (2011) (TV film) odpad!

Nevím proč bych se měl dívat na to, jak se ti dva seznámili ... kompletně celý tento "nápad" se mi nelíbí a film sám o sobě 10% za to, jak to Kate na molu slušelo.

plakát

Avatar (2009) 

I see you ...

plakát

Osvícení (1980) 

Neskutečně fascinující výkon Jacka Nicholsona !

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to zatím film roku ... Avengers, Prometheus ani nový Batman mě nepřesvědčili tak jako Bitevní loď. Uvidíme jaký bude Hobit.

plakát

Studentka ro(c)ku (2010) odpad!

Viděl jsem všechno ... Viděl jsem hada srát, viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, koně v barvách francouzké trikolory, dokonce jsem minulý týden při cestě ze Stodolní viděl tramvaj couvat, ale tohle jsem teda ještě nežral !

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

První polovina filmu byla příšerná, ale nelituji toho, že jsem to nechal zapnuté, zase až tak moc strašné to nebylo. Za první polovinu dávám 10%, za druhou 40%.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Lidi neřešte nějakou Sci-fi techniku a nedomyšlený design počítačů. U tohoto filmu nemůžete přemýšlet, tady je třeba se jenom smát a užívat si krásnou Elišku za mlada :)) 4*