Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (133)

plakát

Mama (2013) 

Nebýt toho idiotského konce a podivného, mimozemsky vypadajícího stvoření, dosáhl by film na 4*. Jinak celkem kvalitně natočené dílo, pár dobrých lekaček, přijatelná hudba a ucházející herecké výkony i atmosféra. Znalci (takže celá komunita CSFD) budou ironicky glosovat typická hororová klišé, kterým se film nevyhýbá, ovšem je to příjemná podívaná, které velice napomáhá Jessica Chastain (měla by se v reálu přebarvit na černo).

plakát

Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland (2012) 

Hodně nudná OVA. Téma Alenky v říši divů je už tak dost ohrané, tak proč ho ještě strkat do OVY? Aby tohle téma i přes svou profláklost zaujalo, mělo by být zpracováno zajímavě a neotřele, ale tahle OVA fakt za zhlédnutí nestojí. Animace nudná, spíš než o plynulou animaci se jedná o pohyblivé obrázky, které párkrát do animace přejdou... ani moc vtipné mi to nepřišlo. Některé fanoušky to možná potěší, ale já doporučuji neplýtvat časem a ke zhlédnutí si vybrat radši sérii filmů Code Geass: Boukoku no Akito ;)

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) odpad!

Celý večer jsem se svíjela trapností, hlavně nad neuvěřitelně afektovanou Lucií Bílou, která se stylizuje do role hrozně bezprostředního diblíka, ale nikdo kromě jejích fanatických fanoušků jí už ty rádoby spontánní udivené steny a rozmáchlá gesta nežere.

plakát

TýTý 2011 (2012) (pořad) 

Dost nudný večer, ale úplně průšvih to nebyl. Výkon moderátorek mě nijak extra nezaujal, ale nelezly mi na nervy, což je v dnešní době, kdy má status moderátor každý zoufalec, plus. Hudební vystoupení vesměs nudné, Michal David jako zpěvák roku poukazuje na to, že si tenhle stát opravdu zaslouží tu vládu, co má; ovšem vítězství Partičky a Tomáše Kluse a uvedení Radka Brzobohatého do dvorany slávy celkové hodnocení trochu vyvážily.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Johohó... tak tohle mě bavilo. Budař na hrad!

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Panebože, kdy už tyhle trapárny skončí, první řada - super, druhá řada, fajn, třetí, čtvrtá, desátá, šedesátá... a v tomhle ročníku je ještě ten egomaniak Vrbovský, jinak taky autor vysoce intelektuálního hytu "čo ti jebe"., v porotě...., no to už je fakt konec.

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Dostal mě popisek "HŘEJIVÁ rodinná komedie", i když to vlastně není daleko od pravdy. Příjemný, zábavný a roztomilý snímek, sympatičtí a dost realističtí tučňáci a stárnoucí, ale pořád stejně vtipný Jim Carrey. Kino bylo nacpané malýma dětma a ty se bavily přímo královsky, a já s nimi.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Docela jsem se u toho bavila. Absurdní ale je, že hlavním tahounem pořadu mělo být duo G&S a přitom za kolegy Ondrou a Igorem vyloženě zaostávají... :) Hlavně Ondra Sokol mě překvapil, fakt skvěle improvizuje. Padaly tam celkem vtipné hlášky, někdy míň, někdy víc... Ale dostalo mě, že to stáhli z obrazovek kvůli nízké sledovanosti a ten orosený buřt Novotný a jeho Trampoty Prima furt vysílá... mohlo jim to vydržet trochu dýl,no, tak beznadějný to nebylo:)

plakát

Puberťáci (2011) (seriál) odpad!

Co to kurec udělali s britskýma Skins....? Už ten nápad, proč dělat remake - zaměřený na americké publikum, to je docela urážka Britů podle mě. Nebo snad Amíci nerozumějí britskému přízvuku? Americká verze je fakt nudná. Nemá to vůbec spád, švih, herci mi splývají do jednoho, ani se mi zdá, že pořádně neumějí hrát. Hudba taky nemá takové koule, jako v UK verzi. A MTV samozřejmě vysílá ten shitózní remake s opravdu sexy českým názvem "Puberťáci"....lovely, opravdu. (jak by řekla blonďatá Cassie!)

plakát

Trampoty (2011) (pořad) odpad!

Hnus. A tohle dávají v hlavním vysílacím čase. Velebnosti, jdu blejt.