Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (133)

plakát

Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka (2008) (pořad) odpad!

Nechápu, že to ty tupé bárbíny s lakem na nehty místo mozku a obvykle 4% růžoví hoši té Hiltonové pořád ještě žerou. Rozhodně si nemyslím, že je blbá, ale ta povrchnost, vychcanost a namyšlenost z ní přímo čiší. Nevím, kolik bylo řad tohohle pořadu, ale mám dojem, že párkrát už Paris svou vysněnou bíefef našla a posléze zjistila, že to není tak úplně ono. V tom případě ale nerozumím tomu, proč se tam hlásí a vtírají jí pořád další a další lidi, to jsou fakt tak dementní a myslí si, že zrovna jim Paris otevře své srdéčko? Oh my. Je mi trapně jenom když vidím úvodní znělku. A momentálně se hodně snažím, abych ji neviděla.

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?...

plakát

Temný rytíř (2008) 

Christian Bale v roli Batmana byl fajn (i když ten jeho hlas, to možná trochu přehnal), ale měl tu smůlu, že jeho protivníka hrál Heath Ledger, který ho dle mého totálně zastínil. Batmana jakožto temného hrdinu mám ráda, ale Ledger dodal postavě Jokera tak třeskuté a hmatatelné charisma, že se nemůžu divit tomu, že nezvládl obrovské pohroužení se do role a stala se jeho poslední; na druhou stranu, líp ze světa odejít nemohl. Jeho gesta, ten smích, pomlaskávání, něco tak nechutného a zároveň fascinujícího se jen tak nevidí. Můžete jen sedět s pootevřenou pusou. Ale nebudu tady pět ódy jen na Heatha, Aaron Eckhart v roli Harveyho dvou tváří se taky vyznamenal ( i když na té masce mi přišlo trochu zvláštní, jaktože nepřišel o oko...). A samozřejmě vyzdvihnu i soundtrack pod taktovkou Hanse Zimmera (co jiného od něj čekat než skvěle odvedenou práci, že) a o tricích ani nemluvím. Ch. Nolan prostě umí, zase jednou to dokázal...

plakát

TOP STAR magazín (2008) (pořad) odpad!

Jsem ráda, že ani jednoho z těch lidí, co se tam kdy objevili, neznám osobně. Deníček Agáty Hanychové je dozajista nejlepší rubrika a Mahu má vždy dokonale vkusné oblečení, co se skvělé hodí pro ženu jejího věku... odpaaaaaad

plakát

Disturbia (2007) 

Trochu mi vadil začátek a vlastně větší část filmu v duchu teenagerské komedie.. ne že by to nebylo zábavné, LaBeouf je dobrý herec a jeho postava Kale, ač trochu spratek, je stejně docela sympatický. Ale já si pořád říkala - fajn, tak kdy už se začnu bát? Nakonec jsem si myslela, že celý thriller bude spočívat v tom, že bude Kale víc a víc paranoidní a tím pádem se mu bude prodlužovat domácí vězení a on se z domu už nikdy nezůstane a celý jeho život se zcvrkne na sledování sousedů dalekohledem. Když jsem se takhle zaobírala touhle celkem děsivou představou, film se (konečně) stočil do boje o život, a posledníčtvrthodinka se opravdu povedla. Párkrát jsem se dost hnusně lekla. David Morse mi bůhvíproč připomínal Hopkinse s náušnicí v uchu a s divnýma vlasama, ale jako psychopat byl docela přesvědčivý...

plakát

Kouzelníci z Waverly (2007) (seriál) 

Pořád bych se na to dívat rozhodně nemohla, ale jednou týdne dopoledne o víkendu, kdy ještě napolo spím, se to dá vydržet. Na poměry Disney Channelu je to ještě dobrý. Pár vtipných hlášek se taky najde, a Gomézová mě ze všech těch Disney "princezen" štve tak nejmíň.

plakát

Muzikál ze střední 2 (2007) (TV film) odpad!

To je děs... ani nevím přesně, za co dávám tu 1*, snad za to, že se tam nezabíjejí lidi(?). I když - možná by to tak bylo lepší.. šílené bezduché písně, Efronovy vyphotoshopované oči a dialogy, ze kterých vstávají hrůzou chlupy. A ještě ten český dabing... ,mein Gott. Pryč s 1* za humanitu, nic než odpad to není.

plakát

Phineas & Ferb (2007) (seriál) 

Dva hlavní aktéři jsou mi totálně nesympatičtí, další postavy mi přijdou nudné,nezajímavé, pro mě naprosto podprůměrný animák.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Gossip girl (neříkám tomu česky Super drbna, protože drbna je prostě PŘÍŠERNÉ slovo :D) mám docela ráda, vždycky se u ní fajn odreaguju, užiju si ten výlet mezi New Yorskou smetánku; je to všechno takové načančané, přepychové, hrají tam hezcí mladí lidé :D (Chuck Bass, mmmm....), ale o vztahové přemety a dramata, někdy až přehnané, není nouze. Normálně takové seriály nesleduju a vysmívám se jim, ale GG si mě něčím získala, možná je to fakt tím Chuckem :D, ale i když to zní hodně blbě, řekla bych, že tenhle seriál má prostě "charisma".

plakát

Candy (2006) 

Heath předvedl fakt obdivuhodný výkon a hodně sugestivně na mě taky samozřejmě působilo to, že z podobného důvodu, o kterém se točí celý film, už není mezi živými.. Abbie a Geoffrey si též počínali tak, že jejich výkonům není vůbec co vytknout. Cesta z "nebe" - mlhavého drogového opojení a opájení láskou, přes "zemi" - tvrdý dopad na dno odvykání a uvědomění si nevyhnutelnosti reality, až k "peklu", které je logickým vyústěním drogové závislosti... 5* už dávám jen za ten konec, který jsem nečekala a působil na mě i přes nádech určitého happyendu hodně drásavě. A taky za hudbu (Tim Buckley věděl, o čem zpívá) a za Candyinu básničku... film, který opravdu stojí za to vidět.