Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (46)

plakát

Avatar (2009) 

Tenhle úchvatný snímek s nádherným posláním a dechberoucími efekty jsem v IMAXu zhlédla 3x a šla bych do toho počtvrté. Překrásné a po všech stránkách dokonalé veledílo. Bravo, Jamesi!

plakát

Bílá masajka (2005) 

Film zdaleka nedosahuje kvalit své strhující předlohy, kterou jsem zhltla několikrát a spolu s dalšími třemi pokračováními patří k mému oblíbenému čtení. Kniha podle skutečných zážitků Corinne Hofmann je záživná, napínavá, plná emocí a zvratů. Až na několik málo silných momentů mi tohle všechno ve filmu chybělo. V knize jsem se do hrdinky vžila okamžitě, ve filmu to tak jednoduché nebylo. Díky snímku jsem se však na chvíli přenesla do nádherné drsné milované Keni, kterou jsem párkrát navštívila, a těším se, že se tam ještě vrátím. Z lásky k předloze a z lásky ke Keni dávám **** .)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

"Jak dny ubíhají, smiřujeme se se smutnou pravdou, že jsme sami v bezbožném, pustém, nepřátelském a nesmyslném vesmíru. Přesto..se musíte smát, viďte?"

plakát

Čistá duše (2001) 

Perfektní herecké výkony v překrásném, právem oceněném a dosti působivém snímku o tom, že peklo existuje pouze v našich hlavách. Moje srdcovka.

plakát

Čtyři v tom (2013) (seriál) 

Pro mne nyní velmi aktuální téma :)

plakát

Dallas (2012) (seriál) 

Hodnoceno zatím po 14. dílu 3. série . Je to nervák :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Tonight´s The Night." Inteligentní, originální, návykový thriller s kvalitním scénářem, brilantně vykreslenými charaktery a skvělými hereckými výkony. Dex je cool a já při jeho sledování občas zapomínám dýchat .) 23.9.2013: Mondays will never be the same.

plakát

Dobrovolně pod nůž (2007) (TV film) odpad!

"Příroda to nezvládla." "Tady je třeba to trochu upravit, ať to vypadá přirozeně." "Prsa typu Playboy." "Teď jsem to doopravdy já."

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Na drsném, břitce vtipném a charismatickém Gregovi mám poměrně solidní závislost.

plakát

Frozen (2010) 

Hodně napínavý a silně sugestivní film, který jsem od začátku do konce prožívala dosti intenzivně. Dokonale děsivá atmoška. Mráz běhající po zádech. Krev tuhnoucí v žilách. Slušná práce. A já prostě nemůžu jinak, než dát ´plnej kotel´.