Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Vynikající seriál, který má výbornou výpravu a na seriály nevídané efekty. Je jen škoda, že se seriál nedržel o něco víc předlohy nejen kvůli vynechaným charakterům, ale i kvůli rozpočtu v prvních sériích, kdy to mohlo být velkolepější. Místy je seriál i dost uspěchaný ve smyslu, že se přeskakuje z místa na místo během vteřiny a v ději uběhne i několik měsíců (hlavně v posledních sériích). Díky tomu vzniká dost nelogičností. Konec seriálu mě osobně nevadí a užil sem si ho......... A ty draci, nejlepší bestie jaké jsem kdy viděl a to je to "jen" seriál. Za mě 100% :)

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Tato řada mě bavila stejně jako všechny předchozí. Její problém vidím ne v nelogičnosti a konci, ale v uspěchanosti, kdy proběhne vše hrozně rychle. Série skáče rychle z nedné události k druhé a snaží se vše rychle vyřešit a to dává jednotlivým pasážím neucelenost. Co mě mrzí je nelogické bránění hradu a rychlá smrt Nočního krále a nevyužití jeho armády (kam se poděly nemrtví obři, kteří putovali s jeho armádou na konci 7. řady?). Taková hrozba provázející celý seriál a tak zbytečně rychlý konec této linky. Efektově úchvatné a lepší draky jsem snad neviděl ani ve filmu. Finální díl se mi líbil a to jak to dopadlo také. Nechápu takový pokles hodnocení, ale každému se ne zrovna šťastný konec nezavděčí. Za mě opět 100%. :)

plakát

John Wick 3 (2019) 

Třetí díl je ultimátní akční podívaná, ve které mě potěšil Mark Dacascos jako záporák a skvělá akční pasáž se psi. Akce je zde opravdu hodně a je mistrně natočená. Za mě 100% :)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Důstojné završení jedné filmové série, která sice pokračuje, ale už nikdy nebude taková jako do teď. Pomalejší rozjezd, ale velkolepá a emotivní koncovka. Potitulkovka není. V IMAXu 3D hodně povedené. 100% :)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Za mě další povedená komiksák, který ve mě naladil nostalgickou vlnu návratem do 90. let. Tato část mě velice pobavila. Jinak akcí našlapaná klasika MARVELovské mašinérie. Efekty parádní a zvuk také. Jen podruhé v dabingu byl zvuk o ničem. Humoru je zde také dost. Za mě 86% :)

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Za mě spokojenost a krásné ukončení příběhu. Graficky je to fantastické a příběhově svižné a emotivní. Za mě 100% :)

plakát

Creed II (2018) 

Za mě opět maximální spokojenost. Film sem si užil. Je plný emotivních scén a má pěkný příběh. Role opět přesvědčivé a uvěřitelné. Ságu o Rockym mám hodně rád a tento díl nezklamal. Za mě 100% :)

plakát

Můj kamarád drak (2016) 

Hezký příběh, který upoutá nejen mladší publikum. Na konci, jak jinak, emotivní. Drak je pěkně udělaný a roztomilý. Efekty pěkné. Herecky mě to také překvapilo a všechny charaktery tempu filmu sedly. Za mě 90% :)

plakát

Crash (2004) 

Po letech jsem si to opět pustil a je to ještě silnější zážitek, než si to pamatuji. Na některé filmy musí asi člověk dozrát, a toto je u mě ten případ. Skvělé příběhy, které se prolínají postupem filmu místy až vezmou dech. Za mě 90% :)

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

Krásný příběh, který dokáže dojmout, ale i vykouzlit úsměv na tváři. Je to víc dospělejší fantasy, které dává prostor k zamyšlení. Zvířátka jsou zábavná a pěkně vytvořená. Kresnené příběhy o PÚovi mě nikdy moc nebavily, ale toto chytlo až do konce. 90% :)