Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Fontána

Fontána (2006)

Nedokážu slovy vyjádřit, co ve mě Fontána vzbudila, emoce se mnou cloumaly a já nemohla odtrhnout oči od příběhu, který mi Aranofsky naservíroval na stříbrném podnose. A tak jsem prožívala boj vědce za záchranu milované ženy, boj válečníka za královnu a průzkumníkovo smíření s životem a smrtí. Vizuální efekty, podmanivá hudba, úchvatný příběh, geniální zpracování...to vše mě utvrzuje v tom, že Aranofsky je opravdu ďábel a Fontána, jeho nejvěrnějším služebníkem.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

K dokonalosti chybí jen kousek, ale co je dokonalost? Přejeme si být vůbec dokonalí?! 98%

Avatar

Avatar (2009)

Nepopsatelné! Dech beroucí představení, po jehož shlédnutí jsem byla roztřesená a v závratích. Cameron pro mě definitivně přestává být pouhým člověkem, teď už vím, že je to Avatar... :)

Seznamte se, Joe Black

Seznamte se, Joe Black (1998)

Nevím proč, možná je to tou naivitou, originalitou příběhu nebo výbornými hereckými výkony Brada Pitta a Anthonyho Hopkinse, ale já tenhle film prostě miluju. Bez výhrad a s láskou, Joe...

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Co by bylo, kdyby...?! Radši to nechci vědět...při sledování tohoto dílka mi běhal mráz po zádech, neskutečný zážitek, skvělé zpracování, výborný herecký výkon Amy a po shlédnutí vám to nedá a přemýšlete "Co by bylo, kdyby...?!"

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Amélii musí milovat každý. Potrhlá mladá žena, která chce spravedlnost pro své okolí. Po prvním shlednutí jsem byla rozpačitá, po druhém jsem si jí zamilovala a už bych jí nedala. Přiznávám, že jsem ovlivněná Audrey, protože pro ní, jako pro herečku, mám slabost. 90%

Anglický pacient

Anglický pacient (1996)

Jsem okouzlena a dojata. Příběh lásky, zrady a odpuštění....můj šálek kávy, sice je to zbytečně dlouhé... ale i přesto 90% (už jen za nádherné obrazy pouště).