Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Istanbul, poslední výzva (2023) 

Po dlouhe dobe originalni namet na film byt tureckeho puvodu.. Tyhle necekane zvraty me bavi.. jen skoda toho urychleneho konce, ten moc uveritelny nebyl.. jinak by to bylo bezva! Stacilo si s tim jeste trochu pohrat a namahat hlavinku..

plakát

První dobrá (2022) (pořad) 

Při prvním dílu (který jsem dokoukala asi na potřetí) jsem si říkala, že už jsem asi stará, ale že mi tenhle styl humoru nic neříká.. ovšem pokud se dostanete (přeskočíte) přes první díl, tak už to docela vtipné je, ale určitě by z toho šlo vytěžit víc👍kluci jsou sympaťáci a hostující herci také:)

plakát

Snoubenec nebo milenec? (2020) 

Pustila jsem si jako nenarocny film na vecer, hlavne kvuli Vice, ale zjistila jsem, ze krom jejich velkejch oci mi neprijde zajimava. Celkove se mi na film nekoukalo dobre kvuli hroznemu dabingu, dej a scenar byl take tragicky. Na konci jsem si rikala, ze vubec nevim o co tam slo.. Jedine, co se mi libilo byla role chlapce od souseda, ten si tech par hvezd zaslouzi..

plakát

Maturitní ročník (2022) 

Očekávání přináší zklamání - moje chyba. Čekala jsem, že se budu smát od začátku do konce, ale opak je pravdou. Zasmála jsem se 2x. Zbytek byl trapné klišé, které nám nepřineslo nic nového.. jen další korektní film na Netflixu. Ty necelé 2 hodinky využijte smysluplněji.. fakt!

plakát

Karel Svoboda: Šťastná léta (2020) 

Pro rodinu, přátele a okruh blízkých lidí to má jistě jinou hodnotu než pro veřejnost. .Tvorbu Karla Svobody mám ráda, není to jen nějaká hudba a text, ale on jim dokázal vdechnout opravdu život, který nenechal vaše emoce chladné.. Cirkus Humberto pro mne bude vždy TOP srdcovka! Spíše než dokument, kde by se člověk dozvěděl nějaký aha moment to je taková vzpomínka v subjektivním podání jeho syna.. Domácí záběry mohly být skutečně ušetřeny..

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Doporučuji nejdříve zhlédnout film a pak až si číst komentáře. Většina pisálků zde popisuje (jakousi ironii) spíše dějovou linku, než vlastní hodnocení a prozrazením důležitých pasáží vás akorát okradou o to kouzlo tohohle něžného, láskyplného filmu. Podobnost s The Notebook tu sice je, ale vůbec to nevadí, protože tohle dílo nabízí spoustu dalšího - vypráví o osudové lásce, která musí překonávat překážky (přinést oběť), ale bylo by bláznivé myslet si, ze ve skutečném životě je tomu jinak. Jediné, co mě mrzí je, že jsem své zhlédnutí tak dlouho odkládala. Dostalo mě to! Celou svou krásou, křehkostí, nostalgií a opravdovou láskou!

plakát

Sekretariat: Příběh šampiona (2010) 

Dojemný, pohádkový příběh o jednom výjimečném koni se srdcem šampiona. Ani se nechce věřit, že je to dle skutečné události. Realita od zpracování WD bude asi trochu jiná? Diane Lane není žádná Stepfordská panička (i když je v domácnosti a dala přednost rodině před kariérou), ale odhodlaná, tvrdohlavá a krásná žena, která, jak sama říká: ,,Potřeba dělat to, v co věříme, pořád zůstává!“ a tak, upřeným pohledem z očí do očí, Secretariatovi dodá sílu vyhrávat..Malkovich skvělý jako vždy. Jeho odmítavý přístup, kdy se neumí vyrovnat s odchodem do důchodu mě baví. Pro milovníky koní je to spíš o víře a záchraně výjimečného koně než vyhrávání dostihů... Napínavé to je - zvlášť ke konci. Věř, běž, dokážeš..

plakát

Rebeka (2020) 

Působivý snímek! Pro diváka, který absolutně netuší v čem tkví ona záhada (není ,,rušen” původním dílem), dostává notnou dávku napětí hezky po kouskách servírované. Stále jsem čekala nějaké mystické drama, které se naštěstí nekonalo. Hlavní hrdinka je sympatická, krásná a fandíte jí od začátku až do konce! Nenechte se zmást nízkým hodnocením, to jsou jen skeptici, zklamaní srovnáváním Hitchcokovy předlohy:)