Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Rodinný
  • Horor
  • Drama

Recenze (267)

plakát

AC/DC - Big Gun (1993) (hudební videoklip) 

Nielen film sa mi páčil, ale klip tiež nemá chybu. Dávam za 100.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Obidve časti tejto komédie s jedinečným komikom Jimom sú skvelé. Táto prvá časť je dosť zábavná. Jim tu robí skvelé tváre a grimase, pri ktorých sa človek zasmeje. Výborný Ace, ktorý našiel a zachránil snehovú vločku, hudba z filmu Mission Impossible si odo mňa zaslúži 10 z 10.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

O trochu slabší diel, ako bol prvý, ale dá sa to pozerať, lebo je v tom komik Jim Carrey a chybu nemal ani súboj s krokodýlom.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Táto komédia, nebude mať u mňa nikdy menšie hodnotenie ako 8 tým, že rodina Addamsových ma vždy dokáže pobaviť a bude baviť humorom, hlavne Lurch - zvonili ste ?

plakát

Agent v sukni (2000) 

Táto komédia nepatrí medzi moje obľúbené komédie, ale i tak Martin je výborný herec, takže i tak je tu dosť srandy.

plakát

Air Force One (1997) 

AIR FORCE ONE - teroristi sa zmocnili prezidentovho lietadla. Na palube majú zbrane. Jediný muž ako prezident ich dokáže zastaviť. James Marshall... Unikátny a kavlitný snímok o lietadla s jedinečným Harrison Fordom.

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) 

Túto reláciu som dakedy dávno pozeral v TV. Už nechodí v TV. Niekedy ma dosť táto relácia bavila, keď na ľahké otázky ľudia nevedeli odpovedať.

plakát

Akce nemluvně (2006) 

Jackie Chan v podarenej komédií, kde sa musí s kamarátom spolu starať o dieťa. Vtipných scén i momentov je tu dosť, hlavne scéna v obchode, kde museli prezliecť dieťa.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Tak tento seriál patrí tiež medzi moje oblúbené seriály chlpáča Alfa. Najviac ma baví Alf, keď chce zjesť svoju kočku Lucky.

plakát

Alf versus U.S. Army (1996) (TV film) 

Tento film je dosť dobre urobený, ale seriál sa mi páči o veľa viac. Martin Sheen tu dosť predviedol dobrý herecký výkon.