Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zbožňovala a tak jsem byla na film velmi zvědavá. První část ještě docela šla, potom se to nějak zbortilo tuctového, nudného filmu s naprosto předepsanou linkou, co a kam se má ubírat a především se slabým humorem omezeným jen na pár Alfových hlášek. Škoda, seriál byl pro mě kultovní. Alespoň, že zůstal Ota Jirák v českému dabingu. 43% ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Zobrazit mimozemšťana jako plyšáka mi nepřijde právě vkusné. Pokud se to donese skutečným mimozemšťanům, tak nám přiletí nakopat. Alf je zde prezentován jako stvoření lavírující svým naturelem mezi žravostí, chamtivostí, naivitou, inteligencí a debilitou, čímž má být patrně dosaženo komického, z mého pohledu však spíše antipatického účinku jeho postavy. Fandil jsem tomu americkému generálovi, co navrhoval Alfovu fyzickou likvidaci. I vojenským papalášům to někdy docela dobře myslí, a hlavně by ten film dřív skončil. Prý to původně byl nějaký seriál, nejspíš pro děti, tak ten neznám, ale bez tohoto filmu bych se klidně obešel. ()

Reklama

FenderSam 

všechny recenze uživatele

Ďalší film mojej útlej mladosti, ktorý patril medzi moje naj. V tej dobe som ho umiestňoval na vysoké miesto, no po asi 10 ročnom zhliadnutí som zostal sklamaný. Dialógy miestami vtipné, no počas celého filmu som sa nudil a čakal na rýchly koniec. Očakával som prepracovanejšie vyvrcholenie tohto seriálu. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Určitě velké zklamání po skvělém seriálu, který mi připomíná mé krásné dětství. Alf přišel o mnoho ze svého mohutného charisma a není už ani tak vtipný. Celá rodinná atmosféra je pryč a Alf místo aby provokoval sousedy a vykrádal lednici, radši zdrhá z výzkumné stanice. Postrádám mnoho kultovních postav, jednak celou rodinu Tannerových a pak i sousedku Okmonkovou. Tenhle komerční systém Hollywoodu nemám ráda - z každého populárního seriálu nebo grotesky udělat hned celovečerák. Výsledek je předem jasný, ale stejně si svět nedá pokoj. Velká škoda... ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Film byl koncipovaný jako backdoor pilot, který měl odstartovat novou serii. Bohužel film nevzbudil zájem studia jak by měl a tak v podstatě jen vysvětluje to co se stalo s Alfem po konci původní série. Je zajímavé že se rozhodli pro původní formát loutky Alfa, což byl jeden z důvodů proč se seriál původně zrušil, zase se tu nacházel omezené množství castingu, kteří mohli komunikovat s Alfem samotným. Humor je dá se říct podobný. Bohužel musím říct že toto na novou sérii opravdu nestačilo a po pravdě se nedivím že se čeká na určitý nápad který by Alfa mohl dostat zase na světlo. Naposled jsem se s ním mohl setkat v "dream sekvence" v Mr Robotovi, kde znovu využili loutku Alfa. Jestli se ale Alf znovu objeví na obrazovce asi ho uvidíme spíše v CGI verzi, nebo zcela animovaného a to do určité míry ztratí na orginálnosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama