Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Poslední recenze (24)

plakát

Show Jerryho Seinfelda (1989) (seriál) 

Poměrně dobrý a vtipný sitcom. Sympatické postavy a dobrý humor dělají s tohohle seriálu oddychovou zábavu, když v televizi nic neběží. Pokaždé když musím sedět dopoledne v pracovní den doma, tak je tenhle seriál na Nova Cinema dobrou volbou jak utratit čas. Dalším plusem je příjemná basová kytara hrající v seriálu po každé scénce. Petr Rychlý jako Jerry Seinfeld je nezapomenutelný:D Prostě skvělý seriál o ničem, kterým se dá zabít čas (už kvůli postavě Kramera:D)

plakát

Papežem proti své vůli (1991) 

Na tenhle film jsem náhodou narazil v televizi. Britská komedie s Robbiem Coltranem a Herbertem Lomem o omylem zvoleném papeži vypadá na první pohled jako kvalitní zábava. Zdání ale občas klame. Po poměrně zábavném začátku padá kvalita filmu dolů a dolů až v závěru narazí na samé dno cukrkandlovou scénou, kdy v nemocnici zemře jedna poměrně zbytečná a nudná postava. Začátek je ovšem díky scénám jako je zasedání ve Vatikáně nebo představování paláce poměrně zabavný. Potěší i Herbert Lom coby vyšinutý mafiánský boss. Kdyby i zbytek filmu byl takový jako začátek, šlo by hodnocení rapidně nahoru. Stačilo by jen celou dějovou linii s Beverly D´Angelo odstranit, poupravit konec a je tu 4 hvězdičkový film. Ale díky ohromnému množství chyb a sladké vycpávce, film nenaštve ale ani nezaujme. Prostě slabší komedie na sobotní odpoledne, kdy nemáte nic dělat nebo jste líní přepnout kanál. Pro mě za 50%.

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Do třetice všeho dobrého tu máme třetí díl komedie o zdravotní sestře Benu Stillerovi a jeho tchánu-květináři-agentovi-věčně paranoidnímu Robetru De Nirovi! Když jsem poprvé před mnoha lety viděl Fotr je lotr! válel jsem se ještě další dva dny smíchy. I druhý díl Jeho fotr, to je lotr! mě rozesmál a potěšil účastní Dustina Hoffmana. A třetí díl...byl i přes pár hluchých míst prostě skvělá komedie. Robert De Niro opět ukázal svůj komediální talent a nová postava Jessicy Alba je sice chvílemi otravná, ale někdy celý film oživuje. Dost je vidět že postava Dustina Hoffmana byla přidána až na poslední chvíli, ale i přesto patří k tomu nejlepšímu co se ve filmu objevuje. Některé scény byly samozřejmě horší (anální humor na začátku), ale ty jsou hned přehlušeny lepšími a vtipnějšími scénami např.: Kevinova žádost o ruku před sovětskou budovou, srovnání Tesly a Priusu :D Celému film vévodí neustálé parodování Kmotra - počínaje Godfockerem a konče jménem postavy Jessicy Alba - Andy Garcia. Na závěr jeden výrok Jacka Byrnese: "Poslouchej ty smrade, Já dával štěnice Ho Či Minovy do prádla, když ty si ještě tahal kačera!" (při zjištění že už nemůže používat služeb CIA)

Poslední hodnocení (345)

Strážci - Watchmen (2009)

18.07.2011

Show Jerryho Seinfelda (1989) (seriál)

02.04.2011

Papežem proti své vůli (1991)

07.03.2011

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005)

odpad! 26.02.2011

SGU Stargate Universe Kino (2009) (seriál)

odpad! 31.01.2011

Stargate: The Lowdown (2003) (TV film)

odpad! 31.01.2011

Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (2004) (TV film)

odpad! 31.01.2011

Stargate: Infinity (2002) (seriál)

odpad! 31.01.2011

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál)

odpad! 31.01.2011

Reklama